Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel sukan

IPHONE 5S GAJET IMPIAN SETIAP BLOGGER

Imej
Siapa taknak iphone5s kan rugi kalau tak nak benda free. Kalau ada rezeki dapat jangan jeles ye. Jom join buat je entri kalau rating naik mungkin korang terpilih. Lepas tu jangan lupa buat backlink ke blog denaihati.com ye. 
Iphone 5s ini bagus mempunyai ciri handphone yang wajib di miliki. senang nak bawa kemana-mana kualiti gambar yang awesome beb. Rugi kalau korang tak cuba sendiri. Good luck untuk korang yang join kontest yang sama..

kalau korang nak join boleh klik sini
blog penaja :- 1. http://ejamothman.com/ 2. http://eridy.com/ 3. http://www.hilalazmi.com/ 4. http://www.eizil.com/ 5. http://alansarhealth.com/ 6. http://www.syuhada1981.com/ 7. http://www.diarymama.com/ 8. http://www.pendekarberkuda.org/ 9. http://www.saji.my/ 10. http://abangensem.com/ 11. http://enveeus.com/ 12. http://www.pakarniaga.com/ 13. http://anarm.net/ 14. http://daddydee.net/ 15. http://www.sunshinekelly.com/ 16. http://sweetkurma.com/
17. http://awn.my/
18. http://www.mawarmerah2008.com/
19. http://…

6 tahun bersama real madrid

Imej
Real Madrid telah menandatangani penjaga gol terbaik Piala Dunia wira Costa Rica Keylor Navas pada perjanjian enam tahun.

Penjaga gol berusia 27 tahun, yang meninggalkan Levante untuk Santiago Bernabeu, adalah seorang pelaku bintang seperti Costa Rica mencapai suku akhir di Brazil.

Satu kenyataan yang disiarkan di laman web rasmi Real pada Ahad membaca: "Real Madrid CF dan Levante UD telah mencapai persetujuan ke atas pemindahan Keylor Navas, yang akan terikat kepada kelab untuk enam musim depan.

"Pemain ini akan dibentangkan pada hari Selasa, 5 Ogos, pada 1 petang (waktu tempatan) di dalam kotak diraja Bernabeu, selepas menjalani pemeriksaan perubatan yang berkaitan.

"Selepas itu, Navas daripada Bernabeu untuk kali pertama dan akan menangani media di bilik media."

PERJANJIAN NAVAS

Penjaga gol sebagai penggerak dan penggoncang dari jendela perpindahan musim panas ini.

Perjanjian, yang dilaporkan telah dikehendaki membayar Real € 10000000 (£ 7.9 juta, $ 13300000) untu…

PEMINAT BUNUH DIRI KERANA MU KALAH

Imej
Sebahagian orang menganggap bola sepak hanyalah satu permainan . Tapi , anggapan itu tidak berlaku bagi John Jimmy Macharia . Peminat Manchester United asal Kenya itu bunuh diri selepas melihat The Red Devils kalah 0-1 dari Newcastle United di Old Trafford , Sabtu 7 Disember 2013 .

MU harus menelan kekalahan 0-1 dari Newcastle United melalui gol Yohan Cabaye . Ini adalah kekalahan kedua berturut yang dialami pasukan David Moyes setelah sebelumnya juga kalah 0-1 dari Everton di Old Trafford empat hari sebelumnya .

Dua kekalahan berturut MU itu seolah-olah terlalu berat bagi Macharia . Lelaki 23 tahun asal Nairobi itu bunuh diri dengan melompat dari tingkat 7 sebuah bangunan setelah mengetahui Wayne Rooney dan kawan - kawan kalah dari Newcastle .

" Semua saksi mengatakan Macharia bunuh diri kerana MU kalah , tapi petugas masih terus menyiasat maklumat dari orang - orang yang bersamaanya saat kejadian , " ujar Ketua Polis Nairobi , Benson Kibue , seperti yang dilaporkan oleh Stan…

ADAKAH MU MASIH BERPELUANG

Imej
Tahun ini rekod Manchaster United paling teruk dalam pesada liga. Mana tidaknya makin menjadi-jadi nak dapat top 4 pun payah. Kekalahan demi kekalahan. Kena ingat kalau tak berjaya dapat top 4 tahun depan tak dapat main champion league.



Assalamualaikum w.b.t ,

Kami blogger daripada Kelab Blogger Ben Ashaari bersepakat untuk menghulurkan bantuan kepada mangsa banjir di Pantai Timur.

Kepada yang ingin turut serta membantu mereka yang memerlukan pertolongan khidmat masyarakat seperti anda , bolehlah menyumbang sumbangan dalam bentuk material / keperluan harian kepada Cik Nurramizah Fadzil (Putrajaya/Bangi) ; 010-2205962 atau dari segi kewangan dengan ikhlas ke akaun CIMB ; Sufura Daud : 13020002904206 atau akaun Maybank ; Rosniyanti Binti Md Sheriff : 157139732648.

In sha Allah , pada petang esok Cik Nurramizah Fadzil akan bertolak ke Pahang sebagai salah seorang sukarelawan sekaligus bagi mewakili blogger dan masyarakat yang prihatin.

Jasa baik saudara/saudari dihargai.

#pray4kuantan #kelab…

TAHNIAH MALAYSIA

Imej
Satu keputusan yang amat di banggakan sebab Malaysia berjaya mengalahkan pasukan Singapore 1-0 dalam kejohanan pesta bola merdeka. Walaupun nampak harimau malaya nampak kecik pada gambar dan kenaikkan harga minyak 20sen ini tidak mematahkan semagat harimau malaya untuk terus berjuang. Dengan wujudnya stesen minyak 1 Malaysia pembentangan bajet 2014 oleh perdana menteri Najib Razak ini dapat mengurang beban rakyat semoga perlaksaan ini akan terus berjaya hendaknya.

PANDAN MUKA MANCHASTER KALAH

Imej
Puas hati aku bila Manchaster United kalah. Terima kasih pada Giroud sebab berjaya menjadikan Arsenal berjaya menentang Tottenham 1-0. Ramai yang kata Arsenal akan tewas sebab reputasi pasukan Arsenal dengan kecederaan. Kalau Manchaster ada Van Persie kami Arsenal ada Giroud. Denaihati ini hadiah terbesar untuk anda. Cuba teka siapa punya gambar kat bawah ini...




SAYA PEMINAT ARSENAL

Imej
Penjaga gol Arsenal Wojciech Szczesny menceritakan bagaimana eksploitasi luar biasa seorang warga Vietnam berjalan hampir 3 batu mengejar bas Arsenal mendapatkan perjalanan yang sangat istimewa di dalam bas pasukan Arsenal.

Semuanya bermula apabila pasukan itu pergi bersiar-siar di Hanoi. Semasa lawatan Arsenal di Asia pada bulan Julai 2013. Orang-orang seperti Lukas Podolski, Theo Walcott, Wojciech Szczesny, Jack Wilshere, Mikel Arteta, Olivier Giroud bersama-sama dengan lain-lain bintang pasukan pertama. Pihak rasmi akan diumumkan pada Arsenal.com.

Arsenal akan membuat lawatan sekitar Asia Indonesia, Veitnam dan Jepun. Arsenal juga menang besar bila menewaskan Vietnam 7-1. Harap-harap Arsenal menang besar juga dekat liga BPL tahun depan. Arsenal Football Club telah ditubuhkan pada tahun 1886. Mereka telah mengumpul 13 gelaran Liga, 10 Piala FA dan banyak trofi utama yang lain sejak itu. Pemain mereka yang paling besar ialah: Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Tony Adams, Ian Wright, R…

ORANG PEREMPUAN GUSTI LENGAN

Imej
Hebat perempuan ini dia main gusti lengan. Kesian pun ada gak jerit punya kuat tetapi kalah. Tak pe cuba lagi kalau kat Malaysia ada game macam ini bagus juga ini takdelah kes buli lagi kat sekolah haha. Jom tengok video penuh kat bawah.

Arsenal Tawari Rooney Gaji Tertinggi di Emirates

Imej
.
Penyerang Manchester United, Wayne Rooney kabarnya sudah menerima tawaran gaji sebesar 200,000 poundsterling dari salah satu klub peminatnya, Arsenal.

Masa depan Rooney di Old Trafford kian pudar, setelah ia meminta untuk dicantumkan dalam daftar jual klub pada bursa transfer. Kedatangan bekas manajernya di Everton, David Moyes juga disebut sebagai faktor permintaan pemain 27 tahun itu.

Chelsea dan Paris Saint-Germain sebelumnya sudah mengutarakan ketertarikan pada Rooney. Namun The Gunners dikabarkan memimpin perburuan dan berpeluang paling besar mendapatkan servis striker internasional Inggris tersebut.

Diberitakan jika Meriam London sudah menjanjikan status pemain bergaji terbesar di klub, andai Rooney bersedia menuju Emirates. Sayangnya, jumlah 200,000 pound peruntukan pemain selama lima tahun adalah penurunan pendapatan bagi para pemain.

Pada asalnya saat ini bersama United, Rooney mendapat bayaran sebesar 275,000 pound per minggunya, dengan kontrak yang masih berbaki dua musi…

ARSENAL BERJAYA MENDAPAT TOP 4

Imej
Memang keputusan yang tidak dijangka akhirnya penentuan layak ke liga-liga juara telah terjawab semalam  Kami tahu sebelum perlawanan bahawa kita mempunyai untuk menang dan apa-apa keputusan lain boleh menendang kita keluar dari potensi Liga Juara-Juara peringkat kumpulan. Kami betul kerana Tottenham dan Chelsea menang dan kita mempunyai kelemahan yang besar untuk bermain di luar liga. Saya gembira juga kerana sikap yang luar biasa dan penentuan kumpulan ini peserta telah diberi ganjaran.

Mereka terus percaya apabila kami tujuh mata di belakang Tottenham pada pertengahan bulan Mac. [Mereka tahu] bahawa kita tidak mempunyai ruang untuk kesilapan lagi dan anda tidak boleh melihat apa-apa tanda-tanda berputus masuk Itulah sebabnya sikap mental luar biasa pemain memberi ganjaran. Kami berada dalam kawalan. Mereka mempunyai peluang awal dengan Cisse. Selepas itu, pada separuh kedua, saya tidak fikir mereka mempunyai peluang. Kami berada dalam kawalan tetapi tidak dapat membunuh permainan …

ARSENAL 1 MU 1

Imej
Satu keputusan yang cukup getir untuk peminat Arsenal kenapalah boleh seri patutnya Arsenal kena menang sebab penentuan Arsenal utuk ke liga juara tahun depan. Lepas walcott score memang nampak cantik lepas itu sagna buat lawak bodoh pulak bagi penalty dekat MU memang biawak betul. Apa lagi Van Persie tak sia-siakan peluanglah.
Kalau boleh Tottenham korang jangan sibuk nak masuk top 4. Korang memang tak layak. Mu pun bagi la Arsenanl mennag kau dah memang juara BPL apa nak lagi. Van Persie lupa daratan kau dulu pun budak Arsenal.



TIPS UNTUK MENDAPAT PERHATIAN ORANG

Imej
Kenapa kita perlu mendapatkan perhatian orang. Antara sebabnya manusia hendak popular jadi cuba bayangkan kalau anda buat video atau buat blog tetapi tiada orang tengok rasa macam kosong hidup bukan. ini 5 tip yang boleh korang pakai:-

1. Buat video kat youtube ala-ala bapok nyanyi lagu shee contoh macam Bobo buat mesti banyak peminat.

2. Buat status facebook yang agak keterlaluan contohnya "aku perlukan perhatian kalau tak aku nak nak bunuh diri".

3. Pakai baju yang betul-betul boleh dapat perhatian orang macam baju di atas. Kalau sanggup berani mati pakai baju koyak-koyak ke ataupun tak pakai baju lansung pun ok gak haha.

4. Buat penyakit gila sawan masa dekat tempat ramai orang contohnya kat shopping complex ke.Perhatian anda akan lebih bermakna kalau baring tengah-tengah jalan orang mesti akan pandang.

5. Yang ini paling bagus dapatkan perhatian contohnya beri orang bangga misalnya belajar rajin-rajin dapat keputusan cemerlang mesti dapat perhatian cikgu-cikgu sekolah. …

HANTU PUNYA PENGADIL

Imej
Geram betul aku dengan mamat poyo atas ini siapa tak kenal pengadil yang ambil rasuah sebab dia la Malaysia kalah jom ramai-ramai sekeh kepala dia. Aku tak kisah kalau Malaysia main teruk sebab masa Singapore lawan Malaysia nampak sangat Apek main hancur tetapi masa main Tailand Malaysia main ok apa lagipun Farizal banyak save bola. Takpe mungkin memang takde rezeki. INI TIDAK ADIL!!!!




VAN PERSIE PENGGANTI VAN NISTELROY

Imej
Van persie yang merupakan bekas pemain Arsenal yang telah berpindah ke Manchaster merupakan pemain terbaik Manchaster setakat ini. Beliau juga telah membuat kejutan besar apabila menjadi pemain pertama hatrik musim ini apabila menyumbat 3 gol ketika berlawan Southampton. Beliau juga berjaya menjadikan diri beliau orang pertama membuat penampilan sulung menyumbat 3 gol untuk kelab Manchaster United sendiri. Van persie telah berjaya menumpaskan penjaga gol Kevin Davis.

Mungkin telalu awal jika kita ingin menyifatkan Van Persie adalah pengganti yang sesuai untuk lagenda bola sepak Van Nistelroy tetapi dengan corak permainan yang di tunjukkan oleh Van Persie ia seolah-olah tidak mustahil. Van Nistelroy adalah penjaring terbanyak ketika dulu dan berjaya menewaskan pesaing terdekatnya iaitu Terry Henry. Kesian kat Rooney adakah beliau masih mempunyai tempat di Manchaster. Manchaster kena ingat kalau tiada Van Nistelroy mungkin Manchaster sudah kalah dengan Southampton hehe.

ARSENAL 2 LIVERPOOL 0

Imej
Tahniah Arsenal anda telah memainkan peranan penting. Carzola menjadi pemusnah harapan Liverpool. 2-0 adalah jawapan terbaik untuk Arsenal. Gol pertama dijaringkan oleh Podolski dan ke dua pula jurus separuh masa ke dua oleh Cazorla.Tahniah kepada vermealan yang telah menjadi pertahanan yang baik mematahkan semangat penyerang Liverpool untuk serang.

Gerrard macam tak hidup setiap bola pass di musnahkan oleh Arteta. Diaby pun main baik malam ini semoga Arsenal akan terus cemerlang dan cemerlang. Kepada kelab setan merah anda harus berwaspada anda mungkin sasaran seterusnya untuk kalah hehe.



Manchaster nak beli kaka pulak

Imej
Manchaster yang baru-baru ini membeli van Persie memasang niat untuk dapatkan khidmat Kaka. Tetapi keputusan ini masih dalam perbincangan. Maklumlah manchaster kelab terkaya di dunia semua pemain nak beli. Ini akan menimbulkan kerisawan semua pesaing Manchaster. Kaka juga tidak lagi berminat sambung kontrak dengan kelab lamanya Real Madrid. Kepala batu juga Kaka ini. Real Madrid pulak tawarkan Kaka kepada Manchaster ialah takut kalau barcelona beli hancurlah Real Madrid kan.

Walaubagaimanapun kaka akan pergi ke Manchaster untuk pinjaman. Lagipun Kaka dah tua usianya 30 tahun mungkin populiriti Kaka tidak sehebat dulu tetapi kita tunggu apa sahaja keputusan Manchaster. Ko belilah apa sahaja pemain ko Manchaster akan tetap kalah juga percayalah cakap aku haha.


GAMBAR ACARA OLIMPIK YANG GILA

Imej
Belum lagi dalam sejarah sesiapa yang masuk olimpik mereka yang kalah akan mati. Kalau ada yang mati lepas kalah mesti ramai orang tak nak masuk olimpik. Tetapi aku rasa pencipta gambar di bawah memang kretif sebab boleh imiginasi tahap gila macam ini tengok sendiri.

 acara lawan pedang 
 acara terjun atas tiang elektrik
 acara karate
 lompat tinggi
lompat jauh
amacam ada berani nak masuk olimpik haha :)

ARSENAL PILIH WARNA PINK 2012/2013

Imej
Ini adalah tema baju bagi BPL liga bola inggeris. Semua baju lawa-lawa beb harga pun lawa gak. Tetapi aku tak tau kenapa Arsenal pilih tema warna pink yang sopan dan lemah lembut gitu haha. Tetapi aku tetap sokong Arsenal sebab Oliver akan menjadi muka baru.

 arsenal  liverpool  chelsea
manchaster united
 manchaster city Walaupun manchaster city adalah juara BPL tahun lepas tetapi pada tahun ini masih belum terjawab. Bola itu bulat dan padang itu petak semua tidak mustahil apa-apa pun boleh berlaku.''




Shebby singh di lantik menjadi pengurus blankburn

Imej
Peh hebat shebby singh ni dulu kalau kita tengok shebby hanya masuk tv jadi pengurusi majlis bola kat kejohanan bola sepak antarabangsa liga england sekarang jadi pengurus bola pulak. Bekas pemain malaysia ini juga merupakan orang tengah kepada venky dan steve kean maklumlah pencapaian blankburn yang tak berapa nak menentu. Kalau shebby ni dulu bawa nama bola sepak muda macam t-team konon nak lawan team malaysia goyang gak pengurus malaysia masa tu haha. Shebby ini juga bekas pemain malaysia sekitar 1978 hingga 1996. Kiranya zaman kegemilangan mokhtar dahari la. Apa-apa pun aku harap ko suksesslah kat kelab ternama tu. Ajak la sapie sali join kelab blackburn sekali haha.