Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel artis

DAPATKAN SEGALANYA DI SINI

Imej
Kesihatan adalah kunci kejayaan setiap insan. Saya nak anda semua sihat. Tak guna kalau duit banyak tetapi badan tidak sihat. Adakah anda ingin mencari duit tambahan dan selalunya peluang selalu datang tanpa kita bersedia jangan tunggu untuk bersedia. Jika anda ingin menjadi pengedar produk kesihatan terbaik di Malaysia andalah yang saya cari. Produk ini terbaik dan di iktiraf oleh jabatan kesihatan. Anda boleh watsup saya jika berminat terima kasih 0196971518. Anda boleh layari laman web rasmi kami www.aurawave2u.com

AKU PUTUS CINTA

Imej
Perkara dan pengalaman yang pasti akan dilalui oleh setiap manusia yang bergelar remaja menempuh ke alam dewasa. Walaupun ia pahit untuk ditelan tetapi ia adalah satu cabaran mendewasakan manusia untuk lebih matang memilih pasangan. Bila putus cinta inilah antara benda lelaki akan buat :-
1. Dulu masa bercinta ikut perkembangan semasa tetapi selepas putus cinta hanya terperap di rumah layan cerita karton konon nak jadi budak-budak balik.
2. Dalam tempoh period(putus cinta) mulalah buat benda tak tentu arah makan tak lalulah tetapi ada juga orang yang putus cinta terlebih makan.
3. Bila waktu malam mesti tido awal. romate kata kenapa tido awal cakap dengan nada perlahan penatlah main bola tadi pastu sekup dengan bantal menangis. Hati keras tapi tetap mengalir air mata.
4. Isap rokok rasa macam hidup dah tak kehaluan macam dah takde masa depan. Rasa macam hari esok dah gelap gelita. Ingatlah bunga bukan sekuntum bro.
5. Ada juga lelaki yang jenis memang benci tahap gaban dengan perempu…

KERAJAAN KOMITED DALAM MENANGANI KOS SARA HIDUP

Imej
Dengan memastikan ekonomi Malaysia masih ke depan dan tidak ketinggalan kerajaan mengambil langkah bijak untuk menangani masalah kos sara hidup yang tinggi.  Ramai rakyat Malaysia yang terpaksa menanggung perasaan terkilan atas sikap sambil lewa kerajaan. Sebagai penaung perdana menteri kita tak payah sebut nama mengambil insentif mengorak langkah menyediakan makmal untuk kos sara hidup. Makmal ini bertujuan untuk memberikan pendedahan kepada rakyat bagaimana hidup dengan kos sara hidup yang tinggi.
Sebagai rakyat yang setia pada pihak kerajaan pasti inilah yang dinantikan oleh mereka di luar sana. Kita tak perlu bandingkan negara kita dengan negara lain. Kita harus pandang ke hadapan tanpa menoleh kebelakang. Ini bukan cerita hantu jangan pandang belakang tetapi ini adalah rancangan bijak kerajaan untuk pihak kroni umno untuk terus dimartabatkan. Kejayaan dan khazanah negara memang patut dijahanamkan oleh mereka. 

CINTA TAK KENAL USIA

Imej
3 tahun disulam cinta akhirnya kontrovasi hubungan intim di pertontonkan. Ada juga pembaca dan peminat kurang senang dengan hubungan kami. Cinta kami telah ditaja dengan jutaan ringgit. Jika telah tertulis jodoh saya wanita tunggal maka wanita tunggallah jodoh saya. Bina masjid merupakan sebuah istana suci bagi meniti rumah tangga ke arah kebahagian. Itu hak mereka siapa diri kita untuk mempertikaikan perkahwinan Zain Saidin dan Rozita Che Wan. 2 lakonan perkahwinan mereka juga akan di siarkan secara langsung di saluran astro ria.
"Cinta itu hadir kerana perkenalan.
Bersemi kerana perhatian
Bertahan kerana kesetian
Namun cinta itu bisa gugur kerana satu kebohongan.."

SAMSUL YUSOF AKAN BERSARA JADI PENGARAH

Imej
Betul ke cerita yang aku dengar ini. Samsul Yusof dengan gua memang kawan baik dia yang bagi tau aku nak berhenti jadi pengarah dia kata nak Jadi blogger full time haha. Bayangkan kalau Samsul Yusof dah tak jadi pengarah filem takkan dia nak aply kerja kilang kot. Cuba bayangkan kalau dia jadi pelayan Mc donald misalnya. Abg sol saya nak beli big mac satu. Samsul pun jawab langcai sudah datang mau beli McD ma. Abg sol bagi air coke satu. Lu mau minum darah ke mau minum air kalau gua mau minum darah memang kaya la McD mesti ramai orang nak belikan. 
Ini semua tipu je nak lakukan filem dia minta simpati mainan politik semata-mata. Tengok dulu Anwar sebelum pelihan raya kata nak berhenti jadi perdana menteri pkr kalau kalah tapi tak berhenti pun. Rosyam Nor ini lakunan terakhir saya pastu belakun juga. Ada la sorang blogger tu kata nak resign jadi blogger tapi pancing kuat pastu ada je sampai sekarang. Tak payah sebut nama la. Siap taip kat facebook saya nak deactive akaun facebook saya…

LENGCAI SUDAH MARI MA

Imej
Gangster punya bapak pun gua tak heran ini pulak cerita KL gangster 2. Lu nak gua mandi lu punya mayat ka. Seram beb cerita ini, cerita yang memang aku akan tengok. Samsul Yusof buat pengakuan kat youtube jangan sesekali mengutuk industri filem Malaysia support industri filem Malaysia tak kira apapun. Akan temui peminat pada 3 Oktober 2013 ini. Rosyam Nor hero tua Castello jom tengok trailer kat bawah:-

JOM MASUK FEAR FACTOR MALAYSIA

Imej
Sebuah rancangan yang memang menjadi kegilaan aku. Apabila ketakutan bakal menjelma. Untuk fear factor kali ini korang boleh menjadi peserta fear factor bersama artis pilihan korang ini adalah aktiviti artis bersama peminat.
Garis Panduan Penyerahan Video

a) Rakamkan video tidak melebihi 2 minit atau melebihi 30MB mengenai diri anda dan jawab soalan-soalan berikut:
1. Mengapa anda mahu menyertai Fear Factor?
2. Namakan tiga peserta selebriti kegemaran anda dan nyatakan mengapa anda ingin berpasangan dengan mereka?
3. Apa yang akan anda lakukan dengan wang jika anda menang?
b) Pastikan wajah anda dapat dilihat dengan jelas dan audio rakaman anda jelas
c) Pastikan anda menyatakan nama penuh dan umur pada permulaan video anda
d) Muat naikkan video anda melalui kotak muat naik yang terdapat di akhir Borang Penyertaan
e) Setiap video mesti mengikut peraturan yang tertera pada Terma dan Syarat Peraduan (Terms and Condition). Video yang didapati didapati menyinggung perasaan, lucah, tidak senonoh a…

JOM KAHWIN KAT TAILAND NAK

Imej
Sekarang ini banyak artis kahwin kat Tailand contohnya Ashraf Muslim, Abby Abadi, Rita Rudaini. Lagi satu kahwin kat Tailand jimat tak banyak pakai kos. Drina Dmarya Resources ini adalah agensi yang terbaik untuk korang.
Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.

Sekiranya berminat, sila hubungi :-

DRINA DMARYA RESOURCES

No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's)

Tel : 03-33745230/ 013-3311606

WEB KAMI :

kahwinthaibest.blogspot.com

drina1998.blogspot.com

SAYA HINA AGAMA

Imej
Cina atas ini perangai bodoh buat kerja tak fikir pada mulanya ingin bergurau di facebook buat kata-kata kesat hina agama islam. Masa beliau pergi makan dengan awek dia ada sekumpulan lelaki datang tangkap dia kemudian bogelkan dia dalam semak dan di belasah teruk. Padan muka ko nak tunjuk bagus sangat haha

BAPA MENYANYI ANAK MENARI

Imej
Comel anak mat salleh ini menari kat atas pentas. Bapak dia menyanyi dia menari di atas pentas. Siap isap putin lagi itu. Pakai pampers je nape tak pakai seluar. Hilang strees aku.


Achey Juara Bintang Mencari Bintang

Imej
Seperti yang dijangka, protege kepada Harun Salim Bachik, Achey, menepati ramalan ramai apabila muncul sebagai juara program realiti, Bintang Mencari Bintang dalam pertandingan akhir yang berlangsung di Stadium Malawati, Shah Alam. Kemenangan ini sekaligus melayakkan Achey untuk membawa pulang wang kemenangan berjumlah RM 200,000 berserta trofi.




Naib juara disandang oleh protege Afdlin Shauki, Bocik yang berjaya memenangi wang tunai berjumlah RM 100,000 berserta trofi manakala tempat ketiga dengan hadiah wang tunai RM 60,000 berserta trofi dimenangi oleh kumpulan Titan, iaitu anak didik kepada Sabri Yunus.



Kumpulan Tapaw yang dibawah tunjuk ajar, Faizal Ismail pula tidak pulang dengan tangan kosong apabila berjaya membawa pulang RM 30,000 berserta trofi walaupun mendapat tempat keempat. 



p/s : hebat achey ini peserta solo sahaja lawak best setiap minggu. Bukan senang nak buat lawak solo. Dulu Achey ini makenik sahaja sekarang dah jadi pak lawak suara pun sedap boleh tahan. Jom tengok Ach…