SAMSUL YUSOF AKAN BERSARA JADI PENGARAH


Betul ke cerita yang aku dengar ini. Samsul Yusof dengan gua memang kawan baik dia yang bagi tau aku nak berhenti jadi pengarah dia kata nak Jadi blogger full time haha. Bayangkan kalau Samsul Yusof dah tak jadi pengarah filem takkan dia nak aply kerja kilang kot. Cuba bayangkan kalau dia jadi pelayan Mc donald misalnya. Abg sol saya nak beli big mac satu. Samsul pun jawab langcai sudah datang mau beli McD ma. Abg sol bagi air coke satu. Lu mau minum darah ke mau minum air kalau gua mau minum darah memang kaya la McD mesti ramai orang nak belikan. 

Ini semua tipu je nak lakukan filem dia minta simpati mainan politik semata-mata. Tengok dulu Anwar sebelum pelihan raya kata nak berhenti jadi perdana menteri pkr kalau kalah tapi tak berhenti pun. Rosyam Nor ini lakunan terakhir saya pastu belakun juga. Ada la sorang blogger tu kata nak resign jadi blogger tapi pancing kuat pastu ada je sampai sekarang. Tak payah sebut nama la. Siap taip kat facebook saya nak deactive akaun facebook saya.Pastu dapat hit 50k tak jadi nak berhenti Jangan mudah putus asa la kawan. Bedulikan cakap anonymous tu. Dia orang punya perangai serupa anjing lu tau. Walau macam mana hidup perlu di teruskan perjalanan masih jauh... kbye..

Ulasan

  1. rasa kesian jugak dia ni..siapalah punya kerja sabotaj dia nie...hu3..siap menangis tu

    BalasPadam
  2. adeh...
    sampi begini jadinyer..
    tunggu jer tayangan sebenar.
    pecah panggung dia akan kembali

    BalasPadam
  3. kecewa pasal kl gangster 2 kot.. hehe

    BalasPadam

Catat Komen