Posts

Poskad raya dari mizisempoi.com

Image
Poskad 3d ini amat menarik sekali pejabat pos telah kenalkan poskad 3d terbaru untuk anda hanya download app dan boleh tengok 3d.Saya nak bagi percuma pada anda yang rajin kunjungi blog saya. Siapa cepat dia dapat. Kalau tak dapat boleh pergi pejabat pos untuk beli syaratnya mudah. Anda kena buat review untuk blog saya www.mizisempoi.com lepas tu link pada blog saya. Kemudian watsup saya di 0196971518. Tarikh tutup 3.6.2017

Artis korea datang Malaysia

Image
Artis K-pop terkenal, Red Velvet, NCT 127 dan Yesung bakal hadir ke Malaysia untuk konsert I-Seoul-U 23 Mei ini.

Sudah pasti peminat tidak sabar untuk mendengar alunan suara merdu anggota kumpulan Super Junior, Yesung yang baru sahaja melancarkan album solo keduanya berjudul Spring Falling.

Tidak terhad hanya kepada vokal, peminat juga akan dihiburkan dengan tarian hebat kumpulan idola  popular, Red Velvet dan juga sub unit NCT iaitu NCT 127.

Sudah semestinya konsert yang bakal berlangsung selama dua jam ini akan membuatkan peminat K-pop  berasa tidak puas dan mahukan persembahan tanpa henti.

Menariknya, persembahan pembukaan konsert ini akan dilakukan oleh dua artis Malaysia iaitu Altimet dan kumpulan De Fam.

Dalam pada itu, Kerajaan Metropolitan Seoul yang juga merupakan penaja konsert berkenaan akan mengadakan satu pameran Korea di pusat membeli-belah Pavilion pada hari yang sama.

Tujuan pameran tersebut diadakan adalah untuk memperkenalkan dan mempromosikan Seoul sebagai salah sat…

Harga hebat pilihan memikat

Image
Dominos dijamin halal. Pizza yang tidak boleh anda lepaskan. Jom kita singgah ke dominos sekarang harga rm5.90 jimat rm6.90.Tel : 1-300-888-333
Lamam web : www.dominos.com.my

Jutawan facebook

Image
Hebat dengan 1 post di facebook seorang guru berjaya perolehi hampir purata setiap bulan rm8k. Kalau nak di ikutkan gaji beliau hanya rm3k ke rm4k sebulan.Mungkin ramai terpedaya dan berani labur duit. Cikgu tersebut telah gunakan duit modalnya untuk perdayakan manusia yang kejar duit di facebook.Salah satu contoh ayat di facebook. Saya adalah agen dropship yang beroleh rm8k sebulan dan lebih tinggal komen pm. Saya akan hubungi anda dengan kadar segera. Nak tau macam mana kenalah pm beliau.

Budak mestilah nakal

Image
Senakal mana pun anak kita..Jangan sekali pukul dan tengking mereka..Kita beritahu mereka dengan penuh kasih sayang yang perbuatan mereka tak betul dan ajar mereka perbuatan yang betul..Jika mereka buat lagi..tegur lagi..
Dan jika mereka ikut cakap kita bagi hadiah..bawa mereka jalan-jalan..Kenakalan anak kita sebenarnya Allah sengaja buat untuk mentarbiah dan menjadikan kita insan yang penuh kesabaran dan mengangkat darjat kita disisiNya..Sekadar pesanan untuk diri sendiri dan kawan-kawan yang ada anak kecil.

RENUNGLAH SAHABAT

Image
Tahu tak kita...Anak kita bermasalah pembelajaran, disiplin akhlak.. kita cari sekolah tahfiz utk daftar anak kita..kot2 boleh berubah!..kita rasa tahfiz ni ada tongkat ajaib...( sangat banyak aku dapat permintaaan begini)Guru2 tahfiz ni tidak terlatih, hanya gunakan pengalaman belajar dulu..tak kurang ramai jugak yang berjaya menjadi hafiz !Bisnes kita bermasalah..kita cari sekolah tahfiz ni utk buat solat hajat baca yaasin..kononnya maqbul itu lebih mudah!..apabila Untung kembali..kita sepi seribu bahasa..Nasi Lemak kita tak habis..kuih pasar malam tak habis..kita sedekah kat sekolah tahfiz ni..yang tak habis baru nak sedekah!Keluarga kita meninggal..cari sekolah tahfiz utk solat jenazah, buat tahlil..kononnnya lebih afdal!Tahu tak kita betapa kebanyakan sekolah2 ni berjalan sendirian..berdikari..tok2 guru tebal muka gi ceramah bawak tabung mengemis kat kita bantu sekolah tahfiz ni..betapa mereka hingga tahap ini usaha utk bangunkan tahfiz ini!Tahu tak kita, betapa tak semua kerajaa…

ADMIN WATSUP BOLEH DIPENJARA

Image
Bagi mana-mana admin watsup yang tidak mengikut akta watsup kanun kesiksaan syeksen 203. Disabit kesalahan akan dihentikan jawatan serta merta. Admin boleh kemukakan surat letak jawatan seperti lampiran di bawah.Contoh Surat Letak Jawatan Admin.*nama admin*Kepada, *FOUNDER*
*Nama group*Tajuk, *PELETAKAN JAWATAN SEBAGAI ADMIN*Perkara diatas adalah dirujuk, 2.    Untuk makluman pihak tuan saya dengan rela hati meletakan jawatan saya sebagai ADMIN diatas sebab - sebab tertentu yang tidak dapat dinyatakan. Sehubungan itu saya memohon maaf dan segala kesulitan haraplah dimaafkan. 3.     Kerjasama daripada pihak tuan dan puan amatlah dihargai serta mengekalkan keahlian saya bagi menyokong pucuk pimpinan group *KUANTITI DIDAHULUKAN*
*KUALITI DIUTAMAKAN*
yang benar---------------------------------------------------
_nama admin_"surat ini cetakkan komputer tidak memerlukan tandatangan"