Sahabat

Friday, 1 August 2014

Awak sanggup tunggu saya


Tia : Kenapa awak sanggup tunggu saya shah
Shah :  Sebab hati awak dalam hati saya. nak buat macam mana ini namakan kehidupan kita terimalah hakikatnya.
Tia  : Saya tau awak ikhlas. Tetapi saya masih cintakan Faizal
Shah : Awak boleh ubah hari-hari akan datang itu hak awak.

Sedih aku tengok Shah dia masih menanti kekasih lama dia. Dia sanggup tunggu kekasih dia untuk kembali kepadanya tetapi kenapa Shah sanggup buat macam itu. Shah bukanlah tak hansem banyak awek suka pada dia. Kenapa Shah masih cinta pada Tia walaupun dia tau Tia tak cintakan dia. dunia ini memang kejam...




Wednesday, 30 July 2014

MONOPOD


Raya ini gua hanya raya berseorangan seperti kebiasaan. Macam raya2 yang lain. Penuh news feed facebook macam-macam gambar raya gua tengok. Antara gambar yang menarik hati gua gambar kat atas ni gambar kubur nampak cantik. Gua tak tau kenapa orang kita kata gambar ini tak sesuai satu hari nanti kita pun akan ke sana juga.

Dari pembesaran sperma hingga dewasa bertumbuhan akan semakin membesar dulu mungkin xde monopod sekarang dah ada monopod tak tau la lepas ni binatang apa pulak. Dari merangkak sehingga semakin dewasa. Rindu zaman kanak2 rasa nak jumpa doremon pergi pintu mesin masa patah balik je..









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Domain powered by Pakar Niaga