Friday, 17 February 2017

Kisah lin doakan kami hamil

Nama saya lin. Hati mana yang tidak sedih. Kami memang bahagia bersama suami tetapi cuma rezeki belum ada 14 tahun dah kahwin tetapi masih belum kurniakan anak.

Siapa kata tak cemburi orang lain hantar anak pergi taska. Bawa anak masuk office. Tetapi saya masih buntu. Kadang-kadang ada mulut puaka yang tanya ko bila lagi, tak pandai main ke. Ya allah hanya beliau yang maha mengetahui.

Sekarang tinggal 4 tahun lagi saya akan berumur 40 tahun. Saya dah malas nak fikir pasal itu semua. Selepas saya jumpa group fb doakan kami hamil hati saya makin kuat rupanya ramai yang senasib macam saya. Saya doakan ibu diluar sana jangan putus semangat ye insyallah rezeki itu pasti ada.

Lin
Admin fb doakan kami hamil

Rumah pertama saya

Ini adalah rumah pertama kami di semenyih beli online di www.umland.com.my dengan harga rm420k. Apa ingat rumah tak boleh beli online ke.

Payah nak cari rumah dengan harga mampu milik tau. Tengok nampak cantik siap ada dewan kahwin ngan swimmingpool. Lepas tu ada security bayar rm60 sebulan.

Kalau loan kerajaan interest 4% kalau loan bank interest 4.5% baik loan kerajaan. Bulan 7 2017 akan dapat kunci booking rm2k bila siap rumah downpayment 20k bulan2 bayar rm2k sampai mati kalau berminat boleh odder sebab double storey dah habis tinggal single storey je klik di www.umland.com.my