Catatan

Menunjukkan catatan yang berlabel IKLAN

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Imej
Semasa saya di sekolah dulu saya adalah pelajar 1 pintar nama je pelajar 1 pintar padahal budak-budak kelas itu semuanya takdelah pintar sangat budak sastera je. Sabjek yang paling best adalah sabjek sains sebab sains ini ada mata pelajaran organ manusia kebetulan makmal saya ada tulang manusia jadi pihak kami memang suka pelajaran sains cikgu sains kami pun lawa. Cuti sekolah mesti bestkan boleh pergi jalan-jalan tetapi jalan ke mana paling kuat pun pergi kenduri kawin je la sebab orang banyak kawin cuti sekolah haha.. kalau takde pergi mana-mana jom la blogwalking..

BODY MIST VICTORIA SECRET

Imej
Body Mist Victori Secret:-
Merupakan produk yang kini laris di pasaran dapatkan segera sementara stok masih ada. Produk pewangi citarasa remaja masa kini dengan harga berpatutan. Harga di bawah termasuk kos perhantaran:-

Body Mist Victoria secret
120ml - RM35 termasuk pos
250ml - RM55 termasuk pos

Perfume vs edp 100ml
100ml - RM45 termasuk pos

Perfume
10ml - RM25 termasuk pos
15ml - RM30 termasuk pos
100ml - RM75 termasuk pos

Hubungi saya MIzi- 0196971518 @ Shila - 013-7930123






GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

Imej
Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

KERJAKU MUDAH, SANTAI DAN LUMAYAN....

Imej
Ramai yang tercari-cari satu pekerjaan yang dapat menjamin masa depan diri sendiri dan juga keluarga. Bayangkan sekiranya kejadian seperti berikut berlaku keatas diri kita ;
kita ditimpa malang, terlantar sakit dirumah mahupun dihospital dalam tempoh yang lama. kerja yang kita lakukan pada ketika ini tidak berbaloi dengan gaji yang diberikan. kerja sangat berat namun gajinya kecik namun harus diteruskan kerana tidak ada kerja lain.
kenaikan gaji tahunan yang sangat kecil. sangat tidak puas hati dengan kenaikan itu, lebih teruk lagi gaji tidak naik-naik setelah lama bekerja. kerja berbulan-bulan, bertahun-tahun dan apabila bulan ini anda berhenti, adakah bulan hadapan anda masih dapat gaji daripada syarikat ini?
kemahiran anda sudah tidak diperlukan lagi oleh syarikat. pendek kata... anda diberhentikan kerja. cuba renungkan sejenak sekiranya perkara diatas menimpa diri kita. sebagai manusia yang waras, kita semestinya akan risau dan berusaha untuk mengelakkanya.

saya sangat-sangat mengga…

LESEN MEMANDU BERWAJAH BARU

Imej
Lesen Memandu Akan Berwajah Baru:- Dalam laporan berita pada Jumaat 14 Jun, memaklumkan bahawa Kementerian Pengangkutan akan memperkenalkan Lesen Memandu Bersekuriti Tinggi (LMBT). Difahamkan pengeluaran lesen itu secara serentak di semua pejabat dan cawangan

Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) bermula 15 Julai ini bagi menggantikan lesen kini yang telah digunakan sejak 1989. Di samping itu, pelaksanaan lesen baru tersebut turut diperluaskan pengeluarannya di pejabat-pejabat pos di seluruh negara pada November tahun ini.
Antara ciri-ciri keselamatan baharu tersebut termasuk pengaplikasian kad plastik pra-cetak bentuk dan lapisan hologram yang memiliki keselamatan tinggi. Kad plastik pra-cetak itu akan mengandungi reka bentuk keselamatan tinggi dan canggih dalam imej garisan-garisan halus manakala lapisan hologram tersebut akan melindungi informasi serta gambar pemegang lesen memandu berkenaan.

Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik

Imej
Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.


syarat-syaratnya :
1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) :  3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik 4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda. 5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.


HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)



'' KLIK HERE TO JOIN ''

Yang Benar Mizi Sempoi

2 ASET ASTRO

Imej
Nealofa dengan Rozita Che wan adalah nama tidak asing lagi di bibir. Mana tidaknya mereka ini popular sekarang. Nealofa sekarang meletop dengan sagmen bersama Nabil. Yang Roizta Che Wan pulak macam-macam program dengan Astro Kiah Spy la Primadona la gua layan juga cerita itu bila wanita berbicara siap dalam HD lagi.

Tetapi sedih sikit la bila kata Rozita Che Wan nak kawin melepas la aku haha. Untung la Henry Middleten(Zain Saidin) Oh My English dah jadi oh my melepaslah. Takpe sasaran ke dua Nealofa harap-harap Nealofa terima aku seadanya haha.

Jom layan Parody Shae meletop beb lagu ini khas ditujukan untuk Nealofa:-


SAPE NAK BELI SKYBOX

Imej
Skybox merupakan satu kotak dimana anda boleh tengok astro full channel. Boleh percaya ke perniagaan ini kesian astro tak boleh cari makan la ini. Perhantaran akan dilakukan selepas 24jam tempahan. Installer tak akan datang untuk pasang macam astro sebab skybox takde installer. Piring kena pakai piring astro sebab skybox tiada piring.
Buat masa ini skybox belum boleh support HD atau buat recording tetapi jangan risau astro first astro best tak payah beli dapat free setiap hari biasanya korang kena beli RM15.00 1 movie dapat tengok 48 jam sahaja tetapi skybox setiap bulan dapat dah termasuk dalam pakej yang bestnya tiada cukai kerajaan.
Harga terendah RM40.00 boleh bayar 1 bulan. Kalau astro RM37.95 dapat basic sahaja ini semua dapat tengok sport, learning, kids, astro best dengan astro first pun dapat. Tak payah susah-susah nak call astro tambah channel atau pergi portal channel 200.
1 tahun = RM200
6 bulan = RM150
3 bulan = RM90
1 bulan = RM 40
Barangan semua daripada taiwan import …

IKLAN SUNSILK YANG SEMPOI

Imej
Hehe bila layan iklan memang best tetapi mesej gambar kat atas ini memang sangat jelas terasa pulak mak. Cantikkan kalau pakai tudung tambah colur pink saya suka awek pakai tudung colur pink.Kat bawah ini iklan yang sebenar.



DIGI BERSAMA ANWAR

Imej
Seperti yang kita tahu dan sedia maklum sekarang pkr perlukan sumber dan sponser tapi di manakah sumber atau duit akan diperolehi ke nak minta pada rakyat mengamuk la rakyat kata nak jaga kebajikan rakyat ini nak minta duit rakyat pulak. Jadi digi antara syarikat telekomunikasi paling bijak sponser perjuangan pkr dengan slogan masa untuk berubah. 
Kesian digi sebab semakin kurang menyengat maklumlah maxis ngan celcom sekarang susah nak lawan. Maxis ada astro celcom pulak ada unifi terpaksalah digi cuba cara jahat nak buka syarikat tv lain kena bayar cukai kerajaan. Digi dengan slogan 'masa untuk berubah' kalau kita tengok banyak melancarkan program bersama pkr. Tak takut ke digi nanti lesen kena tarik dengan kerajaan. Ke syarikat digi dah yakin kerajaan akan kalah haha.


JOM TENGOK BINI-BINI PERKASA

Imej
Bagi yang pernah tengok cerita bini-biniku gangster mungkin dah tau serba sikit jalan ceritanya. Lebih kurang sama gak metrowealthpictures dengan bangga mengeluarkan cerita terbaru mereka bini-bini perkasa yang akan bermula pada 3 September 2012 di Slot Aksi, TV3 jam 9 malam. Antara pelakun yang terlibat ialah Intan Ladyana, Yana Samsudin, Fezrul Khan dan ramai lagi. 
Tapi tak best sikit sebab takde sam mungkin sebab nak bayar sam mahal kot maklumlah sam kan dah popular bayar mahal nak jimat bayar ciput la. Watak sam mungkin gedik dan manja best sikit tetapi aku rasa cerita ini tak sebest movie bini-biniku gangster la sebab harap intan ngan Yana je la pelakun lelaki agak kureng la.

JANGAN BAGI TAU ISTERI ADIK KAKAK TENTANG ZALORA DOT COM DOT MY

Imej
Semua dah tengok kan iklan Zalora ini kat tv memang dahsyat Zalora adalah 1 perniagaan jual beli internet yang terbaik setakat ini. Maklumlah penjualan utamanya adalah internet. Sasaran utama ialah wanita sebab perempuan biasalah kalau beli-belah memang tak ingat dunia beli pastu belah haha.
Tetapi apa-apa pun saya minta anda berhati-hatilah ada orang kata Zalora ini menipu betul ke. Mana tak nyer  sistem perniagaan internet sekarangkan dah meluas ini di tambah sistem perbankkan online macam cimbclick dan maybank2u. Kalau ada sesiapa yang pernah beli di Zalora.com.my cerita la pengalaman anda nak tau lebih layan iklan kat bawah.

JANGAN KLIK KALAU DAH KAYA

Imej
Terima kasih kerana klik anda telah setapak menjadi jutawan. Saya akan dedahkan satu program buat duit yang mudah untuk anda dengan hanya modal RM30.00. Percayalah ini bukan scam ini adalah program buat duit untuk membantu mereka yang berada dalam kesusahan sama-samalah kita membantu insan yang memerlukan. Anda tidak akan bankrap dengan modal RM30.00, di bayar seumur hidup keahlian tetapi manfaat yang anda dapat pulangannya mungkin lebih. Bacalah pdf di bawah dan sebarkan untuk menjadi mimpi indah anda.

BUAT DUIT TIRU CINA MATI PUNYA DUIT

Imej
Sekarang duit memang penting sampai nak masuk tandas pun kena pakai duit. Tetapi Apa yang saya nak cerita di sini adalah duit Malaysia adalah meniru duit cina mati. Duit cina mati di gunakan oleh mereka yang mati akan di bakar selepas mereka mati dengan harapan duit itu akan mengikut mereka ke syurga kelak.Banyak lagi dia orang bakar macam gambar kereta mercedes, replika rumah supaya lepas mati akan jadi kaya lepas di hidupkan semula.


Klik di bawah kalau korang rasa sempoi >>>KLIK IKLAN DAPAT DUIT >>>LOGOUT FACEBOOK DAPAT DUIT

BARANG PANAS

Imej
Anda bosan membayar bil unifi setiap bulan. Siaran internet juga macam kura-kura atasi masalah anda dengan barang panas SIGNAL KING POWER barang terbaik di pasaran. Bagi yang tidak tahu apa fungsi barang ini ada 10 kebaikan yang anda perlu tahu:-
1. Perhantaran percuma seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak 2. Korang tak perlu bayar bil Unifi internet atau maxis home bil pun tak ada jangan risau. 3. Alhamdullillah hasil yang memuaskan dan sangat baik. 3. Korang tak perlu telefon untuk tahu bil sebab bil pun x ada. 4. Korang boleh hack mana-mana siapa yang pakai line internet di rumah kawasan kediaman korang. 5. Harga yang jauh lebih murah daripada syarikat internet di Malaysia. 6. Ramai yang dah guna dan berpuas hati. 7. Line internet yang kuat full bar. Tak percaya tengok gambar kat bawah. 8. Korang akan menyesal kalau tak pakai. Boleh tarik sejauh 2KM. 9. Boleh layari internet WIFI dimana-mana kawasan yang ada internet. 10. Yang paling penting guna internet tanpa ragu cas bula…

IKLAN

Imej
Tahniah kerana anda berjaya sampai ke ruang ini. Anda masih ada PTPTN yang belum di jelaskan saya dapat mengatasi masalah anda. Apa yang boleh saya bagi tahu ini adalah ruang untuk anda buat duit. TV3 buat duit dengan iklan di tv dan anda juga boleh buat duit melalui iklan di blog. Tetapi jika anda mahukan orang iklan di blog anda memang susah bukan. Dan kalau anda join nuffnang orang nak klik iklan anda juga susah. Ini lebih mudah semudah 1 2 3. Anda klik kotak di bawah. Anda sign up sekarang. Jika anda pernah lihat inilah cara mat salleh US buat duit. Setiap klik akan dapat $0.02. Bukan anda paksa orang klik tetapi anda sendiri yang klik dan dapat duit tersebut. Ini 4 website yang terbaik sebenarnya banyak lagi kalau anda jumpa. Mungkin selepas anda join anda akan jumpa lebih banyak lagi web iklan. Kalau di Malaysia mereka jarang memonupulasi web iklan ini kerana mereka akan mengambil keuntungan 100% tetapi syarikat ini jika ada orang iklan di produk web mereka dia akan share dengan…