JANGAN BAGI TAU ISTERI ADIK KAKAK TENTANG ZALORA DOT COM DOT MY


Semua dah tengok kan iklan Zalora ini kat tv memang dahsyat Zalora adalah 1 perniagaan jual beli internet yang terbaik setakat ini. Maklumlah penjualan utamanya adalah internet. Sasaran utama ialah wanita sebab perempuan biasalah kalau beli-belah memang tak ingat dunia beli pastu belah haha.

Tetapi apa-apa pun saya minta anda berhati-hatilah ada orang kata Zalora ini menipu betul ke. Mana tak nyer  sistem perniagaan internet sekarangkan dah meluas ini di tambah sistem perbankkan online macam cimbclick dan maybank2u. Kalau ada sesiapa yang pernah beli di Zalora.com.my cerita la pengalaman anda nak tau lebih layan iklan kat bawah.

Ulasan

  1. sudah tahu penipu yang awak hendak buat blog khas ni kenape?

    BalasPadam
  2. erm...nampak gah gak zalora ni ngan iklan dan barang2 dlm tu. ada masuk baru2 ni...tp x berminat nak beli on9...

    pepandai sendiri la tu nak keluarkan duit. selidik dulu jika melibatkan sebarang transaksi...

    BalasPadam
  3. bodohlah kalau dia nak menipu..modal iklan zalora dah 5 juta..ape lah kebangang sangat dia nk tipu org..fikir logik ok?

    BalasPadam
  4. Thank you, the article is very petrifying, hopefully it can be useful for everyone.

    Anjuran Makanan untuk Penderita GERD

    BalasPadam

Catat Ulasan