Iklankan produk anda

Assamualaikum,

Terima kasih atas kunjungi anda ke blog saya. Tak kenal maka tak cinta saya akan memperkenalkan diri sya terlebih dahulu. Nama saya Tarmizi anda boleh panggil saya mizi. Tujuan saya menulis blog pada mulanya sebagai hobi. Tetapi bagi saya blog lebih darisegalanya sebab blog boleh memberi sumber pendapatan pada saya. Walaupun tak seberapa tetapi cukuplah untung menabung di hari tua saya.

Dalam era globisasi ekonomi yang semakin merudum. Sumber pendapatan yang tidak menentu saya berada amat takut sekali untuk hidup. Alhamdulillah blog merupakan tempat saya mengisi masa lapang untuk bercerita. Saya memang suka menulis. Mana tidaknya jodoh saya memang dengan blog. Dan kini saya telah berkeluarga dan mempunyai seorang anak perempuan Imani nama dia.

Kalau anda rasa ingin membantu saya dalam aspek kewangan saya ucapkan terima kasih. Maklumlah dah bekerluarga banyak duit nak beli rumah duit kereta hutang keliling pinggang. Pendek kata panjang tak kata apa-apa maka hulurkanlah sedikit bantuan kewangan pada saya dengan iklankan produk anda di blog saya. Hubungi saya di talian watsup 0196971518 atau e-mail ke tarmizi.zamri@yahoo.com.

Iklan anda akan diletakkan betul2 pada atas blog saya atau atau kiri blog saya tanpa sebarang keraguan. Insyallah duit yang anda berikan akan disalurkan kepada arah yang betul. Review secara percuma juga akan diberikan mengenai produk anda. Harga satu iklan harga kasih sayang RM50.00 sebulan. Cepat sebelum saya tukar fikiran. watsup anda mungkin lambat dibalas kalau saya agak sibuk ye. 👌

Yang benar,

www.mizisempoi.com

Ulasan

Catat Ulasan