Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2017

Kanak-kanak 7 tahun hantar surat ke ceo google

Imej
Baru berusia 7 tahun, kanak-kanak perempuan ini sudah mempunyai rancangan yang baik untuk masa depannya. Untuk memberitahu tentang perancangannya, dia telah menulis surat kepada Google untuk meminta kerja dan surat tersebut mendapat perhatian daripada CEO Google sendiri, Sundar Pichai dan sebuah surat balasan telah ditulis oleh Pichai sendiri.Apakah isi surat tersebut sehingga CEO Google tertarik untuk membaca dan membalasnya? Ini kandungan surat tersebut:
Melalui surat bertulisan tangan tersebut, kanak-kanak tersebut, Chloe menjelaskan bahawa dia mahu bekerja di Google apabila dewasa kelak. Dia juga menyatakan bahawa dia juga mahu bekerja di kilang coklat dan memasuki pertandingan renang di sukan olimpik. Di dalam surat itu lagi, Chloe juga memberitahu dia suka akan komputer dan memiliki tablet untuk dia bermain permainan komputer. Menurutnya lagi, guru-gurunya juga memujinya dan memberitahu ibu bapanya bahawa dia seorang yang sangat pandai.Dia menulis surat tersebut selepas ayahnya …

Kisah lin doakan kami hamil

Imej
Nama saya lin. Hati mana yang tidak sedih. Kami memang bahagia bersama suami tetapi cuma rezeki belum ada 14 tahun dah kahwin tetapi masih belum kurniakan anak.Siapa kata tak cemburi orang lain hantar anak pergi taska. Bawa anak masuk office. Tetapi saya masih buntu. Kadang-kadang ada mulut puaka yang tanya ko bila lagi, tak pandai main ke. Ya allah hanya beliau yang maha mengetahui.Sekarang tinggal 4 tahun lagi saya akan berumur 40 tahun. Saya dah malas nak fikir pasal itu semua. Selepas saya jumpa group fb doakan kami hamil hati saya makin kuat rupanya ramai yang senasib macam saya. Saya doakan ibu diluar sana jangan putus semangat ye insyallah rezeki itu pasti ada.Lin
Admin fb doakan kami hamil

Rumah pertama saya

Imej
Ini adalah rumah pertama kami di semenyih beli online di www.umland.com.my dengan harga rm420k. Apa ingat rumah tak boleh beli online ke.Payah nak cari rumah dengan harga mampu milik tau. Tengok nampak cantik siap ada dewan kahwin ngan swimmingpool. Lepas tu ada security bayar rm60 sebulan.Kalau loan kerajaan interest 4% kalau loan bank interest 4.5% baik loan kerajaan. Bulan 7 2017 akan dapat kunci booking rm2k bila siap rumah downpayment 20k bulan2 bayar rm2k sampai mati kalau berminat boleh odder sebab double storey dah habis tinggal single storey je klik di www.umland.com.my

Tersenarai sebagai blog pilihan hasrul hassan

Imej
Siapa sangka blog saya tersenarai sebagai blog pilihan otai blogger encik hasrul hassan. Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu.Lebih daripada 149 blog hanya 34 disenarai pendek. Ini bermakna blog saya akan menjadi bloglist encik hasrul hassan sepanjang 2017 yahoo.Semangat menghadapi cabaran 2017 yang bakal mendatang tetap diteruskan walaupun dengan pelbagai cabaran dan rintangan semoga rezeki itu luas masih menantikan projek 2017 yang bakal ditandatangani nanti. Amin...
http://www.hasrulhassan.com/2017/02/34-senarai-blog-pilihan-2017.html

Fast one interprise

Imej
Personal loanJika anda perlukan wang tunai tambahan bagi memenuhi keperluan kewangan. Mudah dan cepat dalam masa 24 jam akan membantu anda.Business loanKami menawarkan pelbagai jenis skim pinjaman pembelian stok pelbagai jenis perniagaan. Masalah perniagaan tunai segera untuk perniagaan anda.Debt restucting loanPinjaman perstuktur semula ialah suatu proses anda menghadapi masalah kewangan membolehkan anda menukarkan pinjaman lama kepada pinjaman baru.Property loanPinjaman perumahan pada tahap tertentu memastikan pinjaman kepada pemberi pinjaman satu bentuk bermaksud kapitasil terbuka pada semua ketegori pemilikan sebagai cagaran.www.easycash-loan.com
03-3080 2919