Friday, 17 February 2017

Rumah pertama saya

Ini adalah rumah pertama kami di semenyih beli online di www.umland.com.my dengan harga rm420k. Apa ingat rumah tak boleh beli online ke.

Payah nak cari rumah dengan harga mampu milik tau. Tengok nampak cantik siap ada dewan kahwin ngan swimmingpool. Lepas tu ada security bayar rm60 sebulan.

Kalau loan kerajaan interest 4% kalau loan bank interest 4.5% baik loan kerajaan. Bulan 7 2017 akan dapat kunci booking rm2k bila siap rumah downpayment 20k bulan2 bayar rm2k sampai mati kalau berminat boleh odder sebab double storey dah habis tinggal single storey je klik di www.umland.com.my

1 comment:

  1. In 2016, for the first time when the two yakedeluo concept used in its iconic watches: one of the big clock series. rolex replica This classic section with two to 8 minor synthetic digital shape eccentric dial, unlimited time show, "8 is a lucky number yakedeluo, a symbol of balance and success. replica watches uk For this particular brand to develop a new movement, the dial displays the local time, at the same time, the second disc eccentric 6 o'clock position based on an additional second time display panel to display the reference time.

    ReplyDelete