PENCURI HATI


Itulah moto lelaki yang bernama Mohd Mizi atau dikenali sebagai Mizisempoi, lelaki nakal yang sering menabur kata-kata manis kepada rakan-rakan perempuan di laman muka buku. Hakikatnya dia bukanlah senakal itu kerana sebenarnya dia sedang mencari cinta yang satu. 

Nur Iffah atau dikenali sebagai Teacher_the freak, digelarkan sebagai puak pembangkang oleh Mizi kerana kelancangannya membidas setiap status-statusnya. Walaupun dia nampak selamba, namun hakikatnya dia adalah seorang perempuan yang menyimpan sebuah luka kerana peristiwa lalu. 

Setelah setahun bermesra di laman muka buku, akhirnya mereka bertemu. Pertemuan demi pertemuan membibitkan rasa cinta sehingga Mizi nekad meluahkan perasaan. Namun, disebabkan luka yang pernah bertamu di hatinya, cinta Mizi ditolak dan Iffah terus menyepi. Mizi akui kerana antara ramai gadis yang dikenali hanya Iffah yang bertakhta di hati. 

Menolak cinta Mizi membuatkan Iffah penasaran sendiri, namun ada satu hati yang tidak jemu memujuk rayu menyebabkan dia lemas dan dalam dilemma.

Mizi kecewa, namun tak pernah putus asa. Berbagai cara dilakukan untuk memikat si dia. Akan berjayakah Mizi dalam operasi curi hati dia itu

Ulasan

  1. ini cerpen bersambung ke cerita real ni? hihihi

    BalasPadam
  2. dah nak naik pelamin pun kan bulan april si mizi tu??

    BalasPadam
  3. Additionally, they don’t control the volume of iwc replica uk which often the shoppers incorporate the use of. Because of this having UnoTelly you possibly can without difficulty check out infinite shows in addition to shows which enables it to focus on a infinite number of melodies with your beloved Us internet websites devoid of this swiftness minimize or maybe devoid of iwc replica sale shut down by services. When you contemplate every one of these professionals you possibly can right away realize why lots of people usually are looking towards UnoTelly as a way to admittance their favorite Us internet websites regardless of the state many people are now living. Rolex wristwatches are fashioned, manufactured, in addition to meant to past an entire life, in addition to for this actuality, this market intended for pre-owned Rolexes hasn't also been milder. Really, including quite a few things that include breitling replica sale after some time for being the perfect in their form, there is absolutely no stigma placed on paying for in addition to having a pre-owned Rolex. Persons throughout the globe choose to link independently having fineness and this also possesses manufactured uncovering some sort of utilised or maybe pre-owned Rolex a bit of a difficult task with currently? ohydrates current market. Even so, the difficulty on the seek out solely adds to joy towards success connected with looking for a pre-owned fake breitling mainly because excellent is usually eternal. Areas techniques for looking for a pre-owned Rolex watch for people or maybe a close relative: 1) Don't rush : There are lots of very good in addition to dependable jewelers with offline shops, together with on the net rolex replica sale, exactly who will let you with your try to find a wonderful pre-owned Rolex.

    BalasPadam

Catat Komen