KENAPA BIARKAN DOCTOR LELAKI TENGOK V KAMU

by - November 07, 2022


Seorang ustazah lantang bersuara menyifatkan lelaki dayus apabila biarkan lelaki lain tengok aurat isteri ketika waktu bersalin. Dia siap cakap suami perlu bersedia.

Aku ini bukan banyak duit biasa hospital kerajaan memang x boleh nak pilih. Kalau nak doktor perempuan sambut pergilah hospital swasta bayar la mahal kalau kau banyak duit.

Ada doktor praktikal siap kena sound dengan sorang makcik kat budak praktikal lelaki tu. Seronok la awak boleh tengok cipap saya. Kau ingat dia bernafsu ke. Budak itu blah je rasa x puas hati. 

Lantak kaulah ustazah aku ini orang x kuat agama. Kalau darurat macam mana ya ustazah nak tau gak. 



You May Also Like

0 comments