RIDER GAJI RM15K

by - Ogos 06, 2022


Gaji rm15k masih tak bersyukur. Untunglah kau gaji besar. Aku ini joget kat tiktok gaji tak sampai rm2k pun sebulan. Ada digree harapkan paid review sepatah haram xde.

Nak jadi grab food tapi bini x kasi. Pernah scammer nak offer aku kerja gaji rm4k sebulan tapi aku terpaksa tolak sebab nak tipu org tua kesian pulak. Jadi aku ambil la kerja jual bakul gaji rm1.9k sebulan. Hidup perlu di teruskan. Sama ada kau nyah atau kau di henyak. Hidup ini keras.

You May Also Like

1 comments

  1. Jom follow sini https://putribalkish.blogspot.com/

    BalasPadam