Pasang cita-cita

by - Februari 15, 2021


 Kalau korang nak tau berapa pendapatan Gamez setiap bulan. Soloz adalah merupakan Gamez paling kaya di Malaysia. Subcriber YouTube cecah angka 1 juta termasuk media lain Facebook dan instagram pun follower 1 juta. Senang kot buat duit duduk rumah main games je. Rugi aku tak pandai main games. Anggaran pendapatan sebulan beliau rm50k ke rm70k sebulan.
Follow saya di:-
Facebook.com/mizisempoicom
Instagram.com/mizisempoicom
YouTube.com/tarmizi818
www.mizisempoi.com
Aku tak minta banyak dapat rm5k sebulan cukup la 😅😅😅. Kerusi Gamez dah beli cuma pc belum ada nak sponser untuk permulaan aku download game Tetris je dulu 🤭🤭🤭




You May Also Like

3 comments

  1. boleh tahan, gamers pun boleh dpt income macam tu erk..hah semoag murah rezeki dpat pc yang diidamkan

    BalasPadam
  2. Rasa nyer i pun nak beli satu kerusi gamers macam ni, sangat selesa for those who work long hours

    BalasPadam