Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2019

Mana tempat nak hantar anak tadika

Imej
Ibu bapa tak kira muda atau tua yang ada anak kecil, aku mohon kau tengok yang ini ya.

Yuran tadika-tadika di Malaysia 2019 (asas)*

Untuk 2020, ada yang naik lagi.
Tiada yang turun.

1. Tadika Brainy Bunch

Tahunan: RM1700.00
Bulanan: RM345.00

2. Tadika The little Caliphs

Tahunan: RM1590.00
Bulanan: RM300.00

3. Tadika Smart Reader

Tahunan: RM1300.00
Bulanan: RM300.00

4. Tadika Q-Dees

Tahunan: RM1500.00
Bulanan: RM370.00

5. Tadika ABS

Tahunan: RM1180.00
Bulanan: RM260.00

6. Tadika Genius Aulad

Tahunan: RM1550.00
Bulanan: RM320.00

7. Tadika R.E.A.L Kids

Tahunan: RM2000.00
Bulanan: RM450.00

8. Tadika C.I.C

Tahunan: RM1200.00
Bulanan: RM300.00

9. Tadika Islam MAIWP

Tahunan: RM350.00
Bulanan: RM50

10. Tadika PASTI

Tahunan: RM284.00
Bulanan: RM90.00

11. Tadika KEMAS & PERPADUAN

Tahunan: RM30.00
Bulanan: RM10.00

12. Pra sokolah

Tahunan: free
Bulanan: free

Nombor 12 ini aku nak cakap pasal Prasekolah KPM. Baca baik-baik ya.

Aku naik hairan apabila ada ibu bapa yang anaknya berjaya masuk ke…

PS4 Malaysia Soccer League

Imej
Sapa nak main Patch MSL di
PES 2017 , PES 2019 , PES 2020
PC mahupun PS4 , pm tepi

Link Shopee

https://shopee.com.my/product/53600216/1694176247?smtt=0.0.9

https://shopee.com.my/product/53600216/5108677945?smtt=0.0.9

wasap.my/601110732340
#support kawan2











Ubat hanya rm2 sehari

Imej
Janganlah nak berkira sangat hanya rm2 sehari atau sebulan rm65 termasuk cukai sst 6% anda boleh mengubat jiwa yang lara. Pelbagai ubat yang dapat menyembuhkan penyakit anda.






Sun brother tinted kereta

Imej
Sebelum ini saya dah pasang car seat sekarang kena pasang tinted kereta. Untuk keselamatan anak-anak. Wife nak cermin gelap dan saya nak bagi orang dalam tak panas. Boleh Google cari Sun Brother kat mana.