SELAMAT PENGANTIN BARU

by - April 09, 2015Selamat pengantin baru untuk pasangan blogger mizi dan iffah telah selamat di ijabkabulkan di surau saujana impian pada 4.4.2015. Perkenalan dalam alam maya dunia blogger merupakan titik percintaan pasangan ini yang akhirnya berjaya mendalami cinta di hati masing-masing.

Dengan sekali lafaz mizi sah menjadi suami kepada iffah. Ciuman dahi isteri tanda kasih dan sayang di sambut 7 berbalas 9 dulang hantaran. Gelang dan cincin sebagai ikatan yang mereka sah menjadi suami isteri.

Terima kasih tidak terhingga kepada rakan2 yang banyak membantu menjayakan program ini. Terutama rakan-rakan blogger, bff yang banyak beri dorongan dan tunjuk ajar sepanjang perjalanan memikat hati. Kini buku pencuri hati telah berjaya siap.

You May Also Like

12 comments

 1. tahniah..selamat pengantin baru

  BalasPadam
 2. Alhamdulillah, tahniah dan selamat pengantin baru...

  BalasPadam
 3. Alhamdulillah, tahniah dan selamat pengantin baru...

  BalasPadam
 4. Tahniah dan selamat menempuh fasa baru dalam kehidupan :)

  BalasPadam
 5. nike air max 2015 pas cher pas cher jeté un http://www.airmax2015factory.fr coup de genou, en seulement trois pour cent de l'effort a été mis Zhuangfei. Mo Radiant gisant sur le sol, cracher du sang et a lutté nike air max 2015 pas cher pour une longue nike air max 2015 pas cher période n'a pas debout. Dogleg Chuaikai homme marchant vers pas cher, nike air max 2015 pas cher teneur élevée en fer ramassé sur la vente.

  BalasPadam