BLOGGER DULU DAN SEKARANG



blogger dulu
tak tau apa itu seo

blogger sekarang
dah tau apa itu seo kejar tafik bagai2

blogger dulu
hanya kenal media sosial je

blogger sekarang
dan hebat siap ada page kat facebook like beribu

blogger dulu
buat entri suka2 je

blogger sekarang
kejar pupulariti masuk tv dan radio siap belakun pulak

blogger dulu
muka tak hansem jadi blogger

blogger sekarang
budak2 tak cukup umur jadi blogger muka semua kacak2 lawa2

blogger dulu
kenal blogspot je

blogger sekarang
semua benda tau wordpress, embed kot letak iklan nuffnang bagai semua tau

blogger dulu
buat blog tak fikir pasal duit

blogger sekarang
jangan kata buat duit siap buat seminar letop2 siap ada anugerah lagi


Ulasan

  1. Bagaimana agaknya dimasa hadapan, pasti lebih menarik..

    BalasPadam
  2. blogger dulu x kaya x byk gajet
    blogger sekarang, bkn takat PC je, hp, smartphone, tab...etc

    BalasPadam
  3. betul.. tapi mama tak kejar semua tu... hanya berseronok dan menyampaikan ilmu yang sikit ini untuk dikongsi bersama. tak tekejar dek mana seo bagai semua tu

    BalasPadam
  4. dulu kak ana tak tahupun apa itu dunia blogger, cuma silent reader sahaja, tetapi bila menjadi sebahagian dari dunia blogger ini macam satu keseronokan pula disamping mendapat ramai kenalan baru.. :)

    BalasPadam
  5. zaman makin hebat n canggih
    seronoknye klo blh kuasai seo
    belajar slow2..
    mizi pun dah berdotcom..hihi..yumida masih setia dgn blogspot free. menandakan mizi dah makin maju ke depan. lama x jenjalan sini mizi.

    BalasPadam
  6. hahaha saya pun jarang update blog kalau ada masa update la..

    BalasPadam
  7. saya blogger dulu & sekarang.. dulu buat blog sebab minat.. sekarang sambil menyelam minum air. berblog sambil cari side income. Tapi keutamaan saya tetap penulisan blog. saya tak reti seo bagai.. saya blogger yg orang kenal apa saya tulis je bukan muka keluar tv radio majalah suratkhabar bagai.. lagipun target sy dlm blog adalah nak orang kenal penulisan saya.. bagi saya tak salah kita jadikan blog sumber rezeki tapi berblog la secara berhemah jangan pilih jalan mudah yang sampai mencuri artikel orang lain

    BalasPadam
  8. Tepuk dada tanya selera Ke mana hala tuju dan level yang ingin dibawa.

    BalasPadam
  9. all the best Mizi...lama dah tak singgah ke sini...walau apapun, jadilah blogger yang beretika, amanah dan bertanggungjawab...insya Allah

    BalasPadam

Catat Komen