JUMPA BOMOH NAK MENANG

by - Februari 13, 2014


Jumpa bomoh nak menang anugerah blogger. Buat pertama kali dalam sejarah dunia. Blogger berentap bersama blogger2 popular untuk menjadikan blogger ke arah yang lebih baik di mata dunia. Aku tak dapat join sebab gua tau blogger gua tak popular macam blogger korang. Sebenar teringin gak nak jadi pengacara untuk anugerah blogger ni tapi denaihati takut nanti majlis tak jadi. Anugerah blogger ini tak macam anugerah2 tv yang lain. 

Terima kasih juga kepada syarikat yeos yang merupakan penaja utama untuk anugerah blogger ini. Mesti best kalau anugerah blogger ini masuk tv. Dengar cerita ramai yang datang hadiah pun boleh tahan wang tunai, ipad pakej pelancongan pun ada. Kalau boleh korang buat la video youtube boleh gua tengok. Apa-apa pun good luck untuk korang semua yang join. Semoga anugerah blogger ini dapat diterima oleh masyarakat. Inilah masanya mereka yang menulis di angkat dan di iktiraf. Apa korang ingat pelakon dengan penyanyi sahaja ke yang perlu di iktiraf. Kalau takde blogger pelakun dengan penyanyi pun tak popular macam sekarang la.

You May Also Like

19 comments

  1. haha..kirim salam kat bomoh tu..nanti share kepak ayam..haha
    aah yumida pun xdpt join..syoknye diorg...sure heboh n meletop!

    BalasPadam
  2. aku adalah seorang dukun. meh jumpa aku.hahahaha

    BalasPadam
  3. sis pun x join . sekadar menyaksikan sahaja . Bomoh dr mana la dia pi ankut nih ... ha ha ha

    BalasPadam
  4. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any
    widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
    I've been looking for a plug-in like this for quite some
    time and was hoping maybe you would have some
    experience with something like this. Please let me know if you run into anything.
    I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.


    Here is my page whitetime dental expert

    BalasPadam