Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

Ulasan

  1. salam singgah sini...jalan-jalan cari kawan...

    BalasPadam
  2. singgah melawat senja hari....
    jalan-jalan cari makan..hahaha

    BalasPadam
  3. Singgah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  4. datang singgah dari segmen yang sama.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  5. done follow..followback please from

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    dan jangan lupa join sekali

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

    BalasPadam
  6. singgah dri segmen yg sma..balas kunjungan

    BalasPadam
  7. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  9. Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    BalasPadam
  10. Dtang dari segmen yang sama. Done follow. Jemput datang site kita pulak ehh :)

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    BalasPadam
  12. Salam. Shad datang sini dari segmen sama..Already Follow sini
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  13. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  14. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    BalasPadam
  15. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  16. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam
  17. salam kenal dari belogisam.. http://belogisam.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam

Catat Komen