Selamat pengantin baru blogger boni kacak


Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu. Seorang blogger yang hebat dalam arena penulisan akan di ijab kabulkan dengan puteri impian beliau. Sedikit penerangan yang aku tau serba sikit tentang boni kacak. Seorang blogger semestinya dan duta produk slimming beauty beliau juga pemilik handphone 5s version terbaru keluaran apel. 

Disenangi dengan keramahan beliau tidak mustahil bukan. Baru sahaja habis ujian PMR katanya. Cepat betul nak kawin. Apa-apapun Mizi ucapkan selamat pengantin baru semoga berkekalan ke anak cucu. Korang boleh ke link blog beliau [KLIK SINI]

"Apabila kamu berkahwin muda maka para syaitan akan menangis melihat kamu" 
hadis riwayat al-tarmizi


Ulasan

  1. boni dah kawen ke..alhamdulillah
    berita menggemparkan n mengembirakan
    alahai..klo teringat video yg boni buat sure rs nak gelak2
    moga boni bahagia di dunia n akhirat

    BalasPadam
  2. la ... ingatkan dah kahwin ... tahniah !

    BalasPadam
  3. Hoho.
    Akhirnya abg kacak sudah berpunya.
    Tahniah buat beliau.

    BalasPadam
  4. Oh ye ke.. Time saya start blg dulu, Boni nie la yg salu bg saya semangat sampai ke tahap skg ini.. Tahniah Boni Kacak.. :)

    BalasPadam
  5. dengan kak eyma kah.. wahh, tahniah. :D

    BalasPadam
  6. Tak caya boleh terjah blog bro

    BalasPadam
  7. serious ??? nape tak tahu .. apa pon tahniahlah boni

    BalasPadam
  8. Dah nak kawen rupanya Abg Boni kite..

    BalasPadam
  9. hah???? terkejut sebentar bersama kit kat...xde bgtau pun..ececeh....ape pun..tahniah pada boni

    BalasPadam
  10. Hahahaha.. Walaupun ia akan terjadi 2015, aku tetap ucapkan terima kasih kat ko. Doakan aku ye bro. Aku nak ko pun kahwin tahun yang sama. Hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan