Segmen : Blog sebagai pendapatan sampingan !

Disebabkan kenaikan harga minyak dan ekonomi Malaysia yang semakin di tahap membimbangkan saya menyeru anda membuka peluang menjadi seorang blogger. Tak mudah anda cuma perlu daftar sahaja di blogspot atau wordpress.

Betul ke blogger boleh beri pandapatan sampingan soalan ini tiada dalam mana-mana buku SPM tetapi jawapannya adalah dari diri anda sendiri tak perlu nak jadi terlalu fames be smart pastu kena poyo sikit-sikit cukup la.

Di sini saya nak ceritakan pengalaman saya sebagai seorang blogger. Ceritanya begini pada zaman dahulu tinggallah seorang manusia yang hari-hari buka google dan maka terjumpalah blog otai-otai yang buat kerja sampingan dalam blog maka terciptalah blog yang serba indah ini. Itulah pengalaman saya terima kasih.

Amacam sempoi tak cerita pengalaman aku http://www.benashaari.com/

Ulasan

  1. Haha. Sempoi betoi alkisah nya tu ;)

    Selamat bersegmen :)

    Aimi dari segmen yang sama : http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/09/segmen-blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html :)

    BalasPadam
  2. bagus pengalaman tu

    isi tabung nescafe



    http://www.noormalashahar.com

    BalasPadam
  3. Tipsnya, rajin2 googling... hehe sempoi, padat dan tepat
    http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/09/blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

    BalasPadam
  4. Heheh,sempoi....good luck ya...

    BalasPadam
  5. Pun boleh..mizi...baru kena dgn nama blognya mizi sempoi...

    BalasPadam
  6. Selamat Pagi…

    Terima kasih kerana kongsikan pengalaman anda..

    Jaa datang dari segmen yg sama jugak…

    http://www.jaakechik.com/2013/09/blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

    BalasPadam
  7. ahaha...selamat menjana pendapatan mizi
    oh ya..fizi de join segmen yumida
    tp link segmen tu x dijumpai di paparan halaman blog mizi
    nanti mizi bg link yg betul erk...
    blg semak bwh ni link yg mizi kasi tu

    Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

    BalasPadam
  8. ha3..sempi hbis la =) selamat bersegmen bro

    BalasPadam
  9. tira singgah sini jeng jeng jeng .
    http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-blog-sebagai-pendapatan-sampingan.html

    367 :)

    BalasPadam
  10. Mcm tak abis lagi je cerita ni.. klimaks cerita berada diperenggan bawah..sepatutnya ada lg sambungan bagaimana nak dptkan pendapatan tu..hihihi

    BalasPadam
  11. Good luck Mizi Sempoi..akak pun poyoo jugak..kikiki

    BalasPadam

Catat Komen