JANGAN MENIPU DIRI SENDIRI


Jumpa ayat ini kat facebook pastu copy paste kat blog aku haha. Dulu kalau bengang dengan sesuatu aku akan tengok ikan emas atau ikan puyu berenang dalam akuarium tetapi sekarang tak payah sebab boleh lepas geram dekat facebook. Yang bestnyer tengok wallpaper gambar ikan gerak-gerak kat youtube pun dah ok dah.

Ulasan

  1. betul tu mizi, mama setuju..

    BalasPadam
  2. sebab tu saya suka menangis..mng murah dgn air mata..hee

    BalasPadam
  3. lately saya dah tak mudah menangis, terasa sia2 je airmata yg mengalir skg ni..

    BalasPadam

Catat Komen