Posts

Showing posts from April, 2013

My First Segmen by ANNAZ

Image
As Salam..
Ini adalah kali pertama Annaz buat segmen. Dah lama terfikir nak buat satu segmen tapi risau gak, ada ker orang nak join? Apa-apa pun, keputusan untuk membuat segmen nie dah pun diambil. Harap-harap ada yang sudi join segmen nie..


Syarat-syarat penyertaan :- Letak banner segmen nie dalam entry korang dan link ke blog ini.Guna tajuk "My First Segmen by ANNAZ".Mestilah menjadi follower..Annaz akan follow balik.Follow sinisini dan sini...Jangan lupa letak link entry korang diruang komen.Tarikh tutup segmen nie adalah 02 Mei 2013, jam 8.00 malam.Untuk segmen ini, Annaz akan pilih 5 orang peserta yang bertuah dan Annaz akan review blog korang dan klik iklan-iklan yang ada pada blog peserta bertuah tu...

Annaz akan update senarai nama peserta dari masa ke semasa dan pastikan semua syarat-syarat dipenuhi..
Harap-harap adalah yang sudi bagi support segmen ini...

ARSENAL 1 MU 1

Image
Satu keputusan yang cukup getir untuk peminat Arsenal kenapalah boleh seri patutnya Arsenal kena menang sebab penentuan Arsenal utuk ke liga juara tahun depan. Lepas walcott score memang nampak cantik lepas itu sagna buat lawak bodoh pulak bagi penalty dekat MU memang biawak betul. Apa lagi Van Persie tak sia-siakan peluanglah.
Kalau boleh Tottenham korang jangan sibuk nak masuk top 4. Korang memang tak layak. Mu pun bagi la Arsenanl mennag kau dah memang juara BPL apa nak lagi. Van Persie lupa daratan kau dulu pun budak Arsenal.



TIPS UNTUK MENDAPAT PERHATIAN ORANG

Image
Kenapa kita perlu mendapatkan perhatian orang. Antara sebabnya manusia hendak popular jadi cuba bayangkan kalau anda buat video atau buat blog tetapi tiada orang tengok rasa macam kosong hidup bukan. ini 5 tip yang boleh korang pakai:-

1. Buat video kat youtube ala-ala bapok nyanyi lagu shee contoh macam Bobo buat mesti banyak peminat.

2. Buat status facebook yang agak keterlaluan contohnya "aku perlukan perhatian kalau tak aku nak nak bunuh diri".

3. Pakai baju yang betul-betul boleh dapat perhatian orang macam baju di atas. Kalau sanggup berani mati pakai baju koyak-koyak ke ataupun tak pakai baju lansung pun ok gak haha.

4. Buat penyakit gila sawan masa dekat tempat ramai orang contohnya kat shopping complex ke.Perhatian anda akan lebih bermakna kalau baring tengah-tengah jalan orang mesti akan pandang.

5. Yang ini paling bagus dapatkan perhatian contohnya beri orang bangga misalnya belajar rajin-rajin dapat keputusan cemerlang mesti dapat perhatian cikgu-cikgu sekolah. …

PENUNTUT ILMU KEBAL

Image
Memang susah nak percaya. Adakah anda pengamal ilmu kebal. Bawah ini ada satu video yang hebat seorang penuntut ilmu kebal. sebarang kecedaraan boleh di atasi jika berminat hubungi beliau 03-4514646 pergi jahanam haha.

KESIAN MAMAT INI

Image
Walau macam mana hidup perlu diteruskan. Kesian mamat ini baru kena lepas tinggal dengan awek. Yang sedihnya terpaksa makan dengan teddy bear haha. Wah besar betul ujian yang kau berikan kalau ini takdirnya aku terima.
Bukan mudah untuk kita mengimpikan kesempurnaan kadang-kadang tidak semua yang kita impikan dapat dimiliki. Hidup umpama lukisan corak menentukan sesebuah perjalanan..

JANGAN BUAT GWIYOMI LAGI

Image
Sebenarnya Gwiyomi ini ada unsur pemujaan iblis entah betul ke tidak mamat ini kalau dia tipu korang pun kena tipu jugaklah dengn aku haha. Terpulanglah korang nak percaya atau tidak aku tak paksa. Banyak sangat video kat youtube sekarang bersepah-sepah. Banyak-banyak video yang paling best kat bawah ini haha.

BAPAK NAFSU BINATANG

Image
Nama aku Bedah umur aku 18 tahun. Ini pengalaman yang tak dapat aku lupakan malu nak cerita perangai bapak aku tetapi aku cerita jugaklah:-

Bapak: Bedah masuk bilik bapak jap
Bedah: apa ni bapak nak buat apa
Bapak: ko tutup lampu semua tutup tingkap bilik sekali
Bedah: tak nak la bapak bedah takut
Bapak: ko ni aku cakap buatlah meh duk sebelah bapak.
Bedah: bapak nak buat apa kang mak balik
Bapak: aku cakap dengar la cepat masuk dalam selimut bapak nak tunjuk barang ini.

Hati bedah rasa bersalah hanya tuhan sahaja yang tahu tetapi hati beliau pun teringin jugalah nak tengok apa kata bapaknya. Masa masuk dalam selimut terkejut Bedah.

Bedah: apa ni bapak
Bapak: cantik tak jam tangan rolex bapak. Bapak baru beli kat masjid jamek dah pi keluar bilik.

LELAKI INI KAWIN DENGAN HARIMAU

Image
Ali sedang bersiar-siar dibandar. Tiba-tiba dia terpandang sahabatnya Abu, yang telah sekian lama tidak ditemuinya.
Ali : Dah 5 tahun kita tak jumpa.Apasal aku tengok engkau kurus sangat?
Abu : Mana tak nya..Isteri aku tu garang sangat. macam harimau
Abu : Eh aku tengok engkau pun kurus cam aku juga. Apasal?
Ali : Isteri aku tu lagi garang, hari hari mau !!
Hebat isteri diakan ini aku jumpa siap video lagi:-





DIDIE ALIAS TIRU WATAK KARTUN.

Image
Mula-mula ku terfikir Didie Alias tiru gaya Lady Gaga rupanya tiru gaya Boboboi watak jahat siapa lagi kalau bukan Encik Bos. Layan la cerita Boboboi best apa terbaik..

MAGIK KAT BLOG

Image
9966699999966699999966699966669996699999996699666996699 9966999999996999999996666996699666699666996699666996699 9966699999999999999966666699996666699666996699666996699 9966666999999999999666666669966666699666996699666996699 9966666669999999966666666669966666699666996699666996699 9966666666699996666666666669966666699666996699666996666 9966666666669966666666666669966666699999996699999996699
Ada sesiapa yang nak tengok magik tak haha korang ikut langkah kat bawah korang akan terkejut

1) select semua nombor dekat atas
2) Press Ctrl + F
3) Press 99 dan tengok apa yang berlaku haha

Apa yang korang nampak. Jangan cakap kuat-kuat malu saya :P




ADAKAH ANDA PEMINAT MARVEL

Image
Marvel Entertaiment sebuah syarikat yang betul-betul hebat dengan pelbagai perancangan masa akan datang. Cuba tengok gambar kat atas kita dapat tau strategi filem yang akan dikeluarkan syarikat marvel. Yang aku tak sabar avengers 2 mana tak nyer semua hero berkumpul dalam satu cerita.

Hero yang paling kuat adalah spiderman. Hero yang paling lama superman. Aku suka gak cerita x-man fantastic 4 hebat kepala otak dia orang ni. Harap metrowelth malaysia pun boleh buat macam marvel buat. Good luck

Mega Topup Giveaway

Image
!Assalamualaikum! Bismillahirahmanirahim..pada hari ini .blog Nabila Biela dan Aisyah Humaira' merasmikan Mega Topup Giveaway. Nama pun topup giveaway, konfemlah hadiah pun semuanya topup. Sebanyak70 hadiah topup yang bernilai RM5 keatas yang menanti anda! Sebelum tu jom tengok syarat-syarat segmen kali ni:
SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like FB pages para sponsor 2) COPY PASTE ENTRY NI dan backlink kan banner di atas ke blog Nabila Biela atau Aisyah Humaira'*salah satu sahaja* #PASTIKAN LINK SEMUA HIDUP 3) Letak link entry tersebut di komen entry Aisyah Humaira' SAHAJA 4) Tamat pada 13/4/3013*seminggu sahaja*
FOLLOW SPONSOR dan FOLLOW G+
Nabila BielaAisyah Humaira' 1 Aku Penghibur Fieyna Girang 1Natrah Adnan Tauke Mykedai 1 Sharia Nadirah Fizz Graphic 1 syazlina saad
FOLLOW G+

LIKE FB SPONSOR

SAYANG APA KHABAR DENGANMU

Image
Hebat Bobo ini buat parody kat youtube sahaja tetapi boleh jadi giler kentang popular sampai masuk tv beb. Kalau sesiapa tengok abp berita harian hari itu ada Johan tiru sebijik lawak Bobo. Apa yang femes sangat Bobo ini.

Tak sangaka artis youtube sekarang lagi popular berbanding artis-artis tv. Bagi peminat Bobo jangan lupa follow Bobo kat facebook haha tak sangka ada peminat ke Bobo.

Nak follow klik sini


Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger

Image
Saya telah di tipu anda bila lagi jom bersegmen. Sebagai blogger duit adalah segala-galanya. Kunjungi blog saya anda akan dikreditkan 5 sen ke duit akaun bank anda selepas setahun anda akan dapat RM5,000. Bagaimana caranya mudah sahaja anda copy link kat atas kemudian paste kat blog anda.

Andakah anda rasa anda sudah terlewat jawapannya belum lagi. Tarikh tutup permohonan masih ada cuma usaha anda sendiri nak atau tidak. Duit tak akan datang tanpa usaha. Tinggalkan link di bawah dan mulakan hidup baru untuk menipu haha.

GAME INDON YANG SERAM

Image
Indon telah berjaya cipta satu game yang seram. Yang lebih menarik game tersebut di mainkan oleh serata dunia. Biasanya Indon banyak movie seram sahaja tetapi ini boleh selangkah lagi kepada game seram. Harap Malaysia pun boleh buat.

Sinopsis cerita sekumpulan budak sekolah pergi ke suatu tempat rumah hantu untuk buat reserch mengenai rumah hantu tersebut yang di katakan orang ramai tempat yang amat keras. Dan apa yang terjadi sama-sama kita saksikan.



JAWATAN KOSONG KFC

Image
Ada sesiapa berminat nak kerja KFC tak. KFC ada jawatan kosong. Segala yang hebat bermula di sini apa yang hebat itu aku tak tau. Kalau rasa setuju isi borang kat bawah. Yang best kerja KFC dapat makan ayam free haha.

NAJIB MUKA SEDIH BUBAR PARLIMEN

Image
Kesian tengok muka Najib macam muka sedih. Tetapi Parlimen dah bubar. Bukan senang nak bubar parlimen buat bubur pisang boleh la. Tahniah Najib kalau Najib menang lagi tahun ini 4 tahun nanti kita akan tetap bersama Najib. Apa pun syabas produk 1 Malaysia yang mengharumkan nama Malaysia. Jom layan video ini:-


AMUKAN AZAZIL ADA PART EHEM2

Image
Semua cerita mesti ada part ehem2 kenapa yek. Ke memang minda kita kena ada refresh ehem2. Untung la jadi pelakun boleh buat benda2 yang tak patut buat. Nama je islam. Kalau tak percaya tengok sendiri video youtube kat bawah. Tetapi part kat bawah tak keluar panggung kena tapis.