JAWATAN KOSONG KFC



Ada sesiapa berminat nak kerja KFC tak. KFC ada jawatan kosong. Segala yang hebat bermula di sini apa yang hebat itu aku tak tau. Kalau rasa setuju isi borang kat bawah. Yang best kerja KFC dapat makan ayam free haha.

Ulasan

  1. macam mane nk dapat kan borang tu..?

    BalasPadam
  2. macm mane nak dapatkan borang nie?

    BalasPadam
  3. dekat rawang town ada tak?

    BalasPadam
  4. dekat rawang town ada tak?

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum dan salam sejahtera,
    Saya berminat untuk bekerja di KFC. Sekarang saya menetap di Tampin,Negeri Sembilan. Bagaimana nak dapatkan borang KFC..Terima kasih..

    BalasPadam
  6. dekat rawang batu 16 ada tak kekosongan x?

    BalasPadam
  7. Saya haza nur amira
    Ada lagi tak keje kosong?

    BalasPadam
  8. Jawatan kosong untuk part time umur 17 hampir 18 boleh mohon tak

    BalasPadam

Catat Ulasan