SIAPA DIA IZARA AISHAH


Ada sesiapa tak kenal Izara? Kalau tak kenal lagi, korang boleh baca dulu Biodata Izara Aishah ni ok. Orangnya cantik, sejuk mata memandang. Kalau pegang panas kot haha. Nak tahu 7 rahsia Izara Aishah. Tengok kat bawah ni.

7 Fakta Menarik Mengenai Izara Aishah

1. Izara sebenarnya lebih meminati bidang tarian berbanding lakonan. Untuk makluman, Izara mengetahui pelbagai jenis tarian yang semuanya dipelajari sendiri. Apabila diberi peluang untuk berlakon, Izara pun mengambilnya kerana bidang lakonan merupakan pilihan kedua selepas bidang tarian.

2. Tidak gemar memakai selipar yang flat. Jika terpakai, Izara akan berasa pelik dan tidak selesa. Nasib baiklah zaman sekarang sudah ada wedges. Banyak sikit pilihan kasut untuk Izara pakai.

3. Izara pernah belajar Muay Thai ketika berumur 16 tahun. Sayangnya aktiviti tersebut telah terhenti akibat tiada masa untuk ke gym. Berkemungkinan besar Izara akan aktif ber”Muay Thai” semula di masa akan datang. Jadi hati-hati kalau berjumpa Izara. Takut di”Muay Thai”kannya nanti. Hehehe.

4. Izara tidak boleh bawa motor. Izara pernah bawak sekali dan akhirnya kena langgar di depan rumah. Akibat Izara tak boleh jalan dan terpaksa guna tongkat. Kini Izara fobia dengan motor. Jadi kalau nak ajak dating, pastikan anda ada kereta. Hehehe.

5. Izara tidak boleh minum air kosong atau pun air mineral (ini bahaya, sila jangan tiru). Air yang diminum oleh Izara kena ada warna. Paling pelik, jika Izara minum air suam, dia akan terasa nak muntah. Tambah memelikkan, apabila Izara minum milo dia tak boleh tidur. Namun kalau minum kopi, akan terus mengantuk. Misteri sungguh kan?

6. Sehingga hari ini, Izara masih menari setiap hari. Bila sedih, happy, penat, stress atau ada problem, Izara akan menari sampai tak boleh bangun. Ini ialah salah satu cara untuk Izara lepaskan segala tekanan. Senang cerita, menari ialah passion Izara.

7. Dan fakta yang paling menarik ialah, rambut Izara sebenarnya kerinting macam Maggi.

Ulasan

  1. The actual serial amount must additionally end up being located within the ladies handbag because properly gucci replica handbags that must complement the actual authenticity greeting card. Existing bags originating in the actual second option element in the 1990? utes hold the gucci replica handbags serial amount imprinted about the whitened decal that is under 2 Chanel images which may be within the colour precious metal. The actual decal ought to to obtain painted having a rectangular shape associated with unique plastic material large adequate to visit over the actual louis vuitton replica bags entire decal alone. Evaluate very carefully the actual elements about the real secure in the Coco handbag. The actual logo design or even brand name ought to to become imprinted on to the actual fake chanel sale band elements. Because you understand how to carefully seem for just about any ladies handbag on the web look at a chanel replica second to aim this for that personal. Sense the actual peaces associated with emotions to become in a position to buy handbags on the web with out the actual issue associated with if they tend to be real or even not really. Man-made bags does not really final which considerable.

    BalasPadam
  2. QuickBooks is one of the best, efficient and the most flexible software. You might have heard that if someone is setting up any business, then QuickBooks is recommended to that person. It is the most efficient software and the example of this is that, like for setting up the number of clients and customers is the most time consuming task but with the help of QuickBooks you can do in just a few minutes. If in any case you can face some errors, then you can contact QuickBooks Phone Support Number for any help. And the main part of QuickBooks is point of sale with the help of this the work of transactions becomes very much easier and you can also track all the things, for any kind of help contact QuickBooks point of sale (POS) Support Number.

    BalasPadam

Catat Komen