Muaz Faris dan Google Adsense


Muaz Faris dan Google Adsense

Nak tahu rahsia Google Adsense yang meletup-letup? Meh le join Giveaway Muaz Faris dan Google Adsense ni... camne? Klik je pada gambar di atas okay


Apa yang best mengenai Google Adsense?

Pada pandangan peribadi aku, ada beberapa perkara yang sangat best pada Google Adsense ni kalau nak dibandingkan dengan syarikat pengiklanan yang lain, termasuklah:
  • Adsense dinaungi oleh syarikat ternama iaitu Google Inc
  • Membayar para publisher dalam $USD, dan bukannya RM
  • boleh dipercayai, bukan scammer atau yang mempunyai masalah dalam pembayaran setiap bulan
  • Amat sesuai dengan blog yang mempraktikkan SEO
  • Kempen semua cantik dan stylo... like seriously

So tunggu apa lagi? Jom la kawan-kawan blogger semua, kita meriahkan giveaway muaz ni... kenapa? sebab hadiah yang muaz nak bagi ni memang betul-betul best. Cuba baca sini...


UPDATED:
Sorry, hadiah untuk peserta pertama dah ada orang tempah dulu. Hehehe, cuba tengok print screen kat bawah ni... siapa ek yang dapat? Heee~

Ulasan

  1. ni copy paste ayat org ni.. hihi

    BalasPadam


  2. Best Support Service Sage Support @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage Help @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage Support Number @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage Tech SUpport Number @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage 50 Support @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage Pro Support @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage Peachtree Support @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage Payroll Support @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage Tech Support Number @ http://www.sage.support-telephonenumber.com Sage Technical Support Number @ http://www.sage.support-telephonenumber.com

    BalasPadam

Catat Komen