Youtuber paling kaya 2020 umur 9 tahun

by - Disember 22, 2020









Ryan Kaji adalah merupakan youtuber paling kaya di dunia pada tahun 2020. Beliau telah mempunyai 30 juta subscriber dan ada video yang mencapai view 1 billion. Pendapatan beliau setahun ialah rm119 juta. Umur beliau baru 9 tahun. Beliau telah berjaya mengalahkan ramai youtuber. Beliau pemegang rekod 3 tahun berturut-turut. Dari video beliau kebanyakan adalah review tentang produk mainan.




Jika anda ingin menjadi youtuber mungkin anda boleh fikir untuk anak anda. Kejayaan Ryan Kaji adalah di sebabkan cara penyampaian beliau yang petah bercakap. Emak beliau juga seorang youtuber dan mempunyai 9 akaun yang berbeza. Bagi pendapat peribadi aku Ryan Kaji macam duduk dalam akurium setiap apa yang dia buat menjadi perhatian orang. Sekarang dengar cerita ada syarikat tv yang nak ambil Ryan Kaji untuk sebuah program tv.


You May Also Like

5 comments

  1. Sekrang ramai kanak2 dan parents. nak jadi YouTuber sebab terinspirasi dengan Ryan ni - nak jadi kaya. Sebab tu skrang ramai youtuber kanak2 tumbuh bagaikan cendawan

    BalasPadam
  2. Budak2 zaman lani kalau tanya cita-cita nak jadi apa. Dijawabnya 'youtuber'..

    BalasPadam
  3. Peeghh hebat.. Tapi sekrg youtibe ade buat rule baru kn.. Kalau kanak2 punya dia detect takde iklan ke ape.. Rasanyaa la

    BalasPadam
  4. Memang rezeki dialah kecik-kecik dah jadi multimillionaire.

    BalasPadam