Youtuber boleh buat duit

by - September 27, 2020


Adakah anda hendak cuba jadi youtuber. Kalau anda rasa nak cuba apa salahnya. Banyak youtuber dah berjaya contohnya seperti di atas. Untuk Jana pendapatan youtuber perlu ada 1000 subscribe baru peroleh 1 usd. Macam blogger jugalah pakai iklan AdSense lebih banyak tontonan lebih banyak masuk. Walaupun youtuber mereka banyak tontonan mereka ada job tepi contoh isa isarb ada jual baju, Mr kokom buat kelas totorial iklan, Yo parey buat part time belakon dengan astroshaw. Kalau korang baik hati Mohon subscribe channel aku sekali YouTube.com/tarmizi818 😛

You May Also Like

3 comments

  1. pendapat akak buat duit dengan blog lagi mudah dari guna youtube. Nak dapatkan pembaca blog ni petik jari je. Tapi nak suruh orang tengok video kita . Bukan senang.Lagi2 kalau kita bukan siapa2. kalau dulu2 mungkin mudah tapi nak bermula dari sekarang untuk jadi youtube, banyak saingan nya tu.

    BalasPadam
  2. susah skrg nk kne 1k scriber baru dpt duit ..dulu senang..ni sejak covid ni semua nak jdi ytber hihih//gudluckz!..sy pun nak open acc nanti tapi tak terbuat2 pula lagi ..huhu

    BalasPadam
  3. Bukan mudah nak jadi youtuber ni.. Nak dapatkan 1k sub tu.. Nak buat content.. Huhu

    BalasPadam