Review peninsula


(AKAN DATANG)

Filem Peninsula iaitu sekuel filem Train To Busan (2016) akan ditayang di Korea, Julai ini.

Pihak berkuasa kerajaan telah hancur selepas wabak zombie di Korea, dan lokasi Semenanjung di Korea dipenuhi zombie sebab itulah filem ini dinamakan Peninsula.

Kang Dong Won sebagai Jung-seok, seorang bekas askar yang berjaya melarikan diri dari semenanjung Korea yang telah menjadi sebuah tanah terbiar yang dipenuhi zombie, dan menjadi penempatan zombie sementara negeri-negeri lain sedang mencari jalan untuk menghentikan virus tersebut. Jung Seok dihantar semula ke Semenanjung Korea dengan misi untuk mengambil sesuatu, dia masuk melalui pelabuhan Incheon untuk sampai ke Seoul dan mendapati terdapat terdapat banyak mangsa yang tidak dijangkiti yang ditinggalkan di Semenanjung

#Antara filem yang saya nantikan.ade yg tunggu juga ke filem ni nanti? 


Ulasan

  1. Yeah..tak sabar nk tengok jugak. Trailer pun dah best

    BalasPadam
  2. wah...macam menarik ni. tak sabar nak tengok

    BalasPadam
  3. Macam best je sinopsis dia...baru je tgk train to busan tu

    BalasPadam
  4. mcm menarikkkk je walau tak brapa gemar cite2 zombie hehhe

    BalasPadam
  5. Anak kondirm tkmo tengok ni. Train to busan pon dia takut tengok

    BalasPadam
  6. شركة البيوت للخدمات المنزلية أعلى مستويات الأمان لمنزلك
    كرّست شركة البيوت للخدمات المنزلية جهودها لتوفير أعلى مستويات الراحة والأمان في منزلك، والذي يحتاج إلى مزيد من العناية والاهتمام بكثير من التفاصيل ليوفر لقاطنيه مقومات الأمان والرفاهية، ويمنح أفراد الأسرة مزيدا من الشعور بالراحة والسكينة، ويجنبهم مواجهة الكثير من المشاكل المنزلية التي قد يتعرضون لحدوثها.
    شركة نقل عفش بالرياض

    شركة عزل فوم بالرياض

    مكافحة حشرات

    شركة كشف تسربات المياه بالرياض

    شركة نقل اثاث بالرياض

    كشف تسربات المياه

    شركة رش مبيدات بالرياض

    شركة نقل عفش بالرياض

    رش مبيدات

    شركة تخزين عفش بالرياض


    شركة تخزين اثاث بالرياض

    شركة تنظيف منازل بالرياض

    عزل مائي


    شركة عزل فوم بالرياض

    عزل فوم بالرياض


    BalasPadam

Catat Komen