Berapa skor blog anda



Adakah blog anda mempunyai piawai yang terbaik dalam statistik penulisan blog. Di sini juga anda boleh buat peratusan kelemahan blog anda dari segi loading.. kecepatan. SEO adalah bagaimana pencapaian Google ke blog anda. Mobile bagaimana mereka gunakan phone untuk lihat blog. Peratusan guna mobile lebih tinggi dari guna PC. Saya sendiri guna phone update blog. Security adalah tahap keselamatan dari scammer. Blog saya dia kata gambar lambat loading. Boleh klik link di bawah masukkan URL blog dan e-mail. Selamat mencuba. 




Ulasan

  1. Tak pernah tahu skor blog. Bagusnya ada website gini. Boleh belajar. Terima kasih share.

    BalasPadam
  2. assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Catat Komen