Syarikat Doula saman doktor

Assalamualaikum, ramai netizen mengutuk2 saya dan suami katanya tak berani terima jemputan dari ANALISIS bersama FINAZ YUNUS ( boleh baca beribu komen di page2 yang mengutuk DOULA - pastikan ejaan betul sebelum mengutuk ye).

Saya malas nak ambil pusing sebab dah terbiasa medan fb memang banyak fitnah cumanya terpanggil menjelaskan sedikit sebanyak kepada rakan2 yang baik dan bertanya.

Semua sedia maklum saya telah menyaman 2 orang doktor ekstrimis dalam kes saman fitnah yang mana mereka mengatakan saya penyebab kes kematian seorang bayi di Johor tahun lalu.

Kedua-dua kes sudah ada dalam rekod mahkamah dan semua sedia maklum saya ambil langkah tersebut atas tuduhan berat dari pemfitnah sejak setahun lalu dan sehingga kini masih ramai netizen menulis perkara sama. ( gambar komen baru beberapa hari lepas dan cuma sedikit dalam beratus2 komen)

Journalis TV Hijrah menghubungi suami saya menyatakan hasrat menjemput saya ke rancangan ini dan kami telah berbincang dengan peguam. Beliau menasihati supaya menangguhkan dahulu sebarang pelawaan memberi ulasan di mana2 media sehinggalah kes selesai dibicarakan.

Saya menjemput semua media membuat liputan untuk kes saman fitnah ini bagi merungkai semua persoalan dan wartawan di jemput ke mahkamah juga. Boleh hubungi suami saya Muhammad Zaki Omar untuk update kes dan tarikh perbicaraan.

Untuk program hari ini saya doakan kedua2 ahli panel di beri kemudahan dalam menyampaikan ilmu. Tahniah kepada TV Al Hijrah atas usaha memanggil Doula bagi menerangkan tugas mereka.

Selama ini banyak media membincangkan topik Doula tetapi memanggil panel dari kalangan mereka yang tidak pernah berjumpa dengan mana2 Doula pun.

Saya masih di JB kerana suami ada urusan penting di Singapore hari ini. Sekiranya sempat, setelah selesai semua urusan saya akan cuba ke KL bagi memberi sokongan terhadap program ini. Harap sempatlah.

Apapun betulkan niat kita semua dalam merungkaikan sesuatu persoalan, dengan izin Allah semuanya akan berakhir dengan baik.

La Haula Walla Quwwata Illa Billah.

Ulasan

 1. PC tertinggal isu ini.Terima kasih perkongsian.

  BalasPadam
 2. المصدر: شركة تنظيف بيارات بالرياض http://ow.ly/jlhO50oweeF

  افضل أما الخدمة التي سنتحدث عنها الآن هي من أهم الخدمات التي تتشرف شركة تنظيف قصور بالرياض http://ow.ly/F2XN50owefB بتقديمها لعملائها ,وهي تنظيف مجالس سواء في المنازل أو الشقق أو الفلل او القصزر

  لأننا جميعاً نعرف أهمية اجتماعات العائلة في هذه المجالس التي تميز نا عن غيرنا من البلاد والدول ,فلابد أن تكون هذه المنازل على قدر عالي من النظافة والجمال والذي لابد وأن يتناسب مع أهمية المدعوين لهذه المجالس ,حتى يستمتع عملائنا باجتماعاتهم العائلية في جو نظيف وهادئ ومريح يليق بهم… اقرأ المزيد

  المصدر: شركة تنظيف قصور بالرياض

  شركة تنظيف كنب بالرياض  http://ow.ly/R1N950owegH عند تجمع الأتربة على أقمشة الكنب أو اتساخها بالبقع التي يصعب إزالتها فإن ذلك يبعث على النفس نوعا من الانزعاج ,و عدم الراحة خاصة مع هبوب العواصف الرملية و تجمع الأتربة الأمر الذي يزيد المشكلة تفاقما ويزيد النتائج سوء .

  من أهم الخدمات التي تقدمها هي تنظيف السجاد والذي هو من أهم القطع التي يحتوي عليها أي منزل ,وهي ما تقوم بإظهار جمال كل قطع الأثاث في المنزل.

  وفي حالة ما كان هذا السجاد مستخ أو به أي بقع أو شوائب سيفسد كافة المنظر حتى إذا كان المنزل بأكمله نظيف.

  فتقوم شركتنا بتنظيف السجاد باستخدام مجموعة من المساحيق والأدوات العالية الجودة للحفاظ على هذا السجاد من التلف وإعادته نظيفاً وجديداً مره أخرى

  تتخصص في تنظيف الكنب مع جميع أنواع أقمشته تنظيفا تاما وأرجعاها جديدة كأول مرة قد اشتريته مع الحفاظ على كافة أنواع المنسوجات التي تتخلل الكنبة و ما تحتويه من ألوان و رسومات كل ذلك تقدمه الشركة وبأسعار في متناول يد العميل بإذن الله .

  يمكنك الاعتماد علينا في إتمام عملية التنظيف و على أعلى مستوى ان شاء الله لما تتمتع به الشركة من خبرة طويلة ورضاء لكل عملائها الكرام … اقرأ المزيد

  المصدر: شركة تنظيف كنب بالرياض جميع الاحياء

  BalasPadam

Catat Ulasan