DAH BERNIAGA BERTAHUN TETAPI WEBSITE PUN TIADA

Sudah penat mencari sykt website design yang berpengalaman & jujur ? Sudah pernah ditipu oleh web designer sebelum ini ? Asyik kena tipu sahaja dgn web designer... nak update web lambat, nak tukar gambar pun lambat...alih2 lari dan tak boleh dihubungi...ARGHHH!! 
.
.
Tahniah ! anda telah berjmpa dengan syarikat website design yang betul2 akan memenuhi segala kemahuan dan keperluan anda.
.
.
Kami di Internet Webhosting adalah "One Stop Station" untuk kesemua keperluan online anda.
.
.
"APA BAGUSNYA AMBIK KHIDMAT DARI INTERNET WEBHOSTING NI SHAH ?"
.
.
Haa....tulah korang tak tau.....
.
.
.
(+) Internet Webhosting mempunyai 15 tahun pengalaman dalam industri web hosting & Web Design.
(+) Telah menang HONESTY KERIS AWARD 2018 dari Asia Pacific Top Brand !
(+) Server kami pula dijamin 99.9% Uptime (Server Sangat Lancar)
(+) Ranking No 1 dalam web hosting Bumiputera dan perintis solusi Internet Malaysia.
(+) Server Webhosting telah digunakan oleh lebih 20 ribu pelanggan di Malaysia.
(+) Sokongan 24 jam 365 hari setahun kepada semua pelanggan.
.
.
"WAH...HEBATNYA..!"
.
.
Itu baru sikit, belum lagi baca testimoni dari org terdahulu yg telah menggunakn servis dr kami...
.
.
.
TESTIMONI 1
===========
Terjemahan: “Tidak pernah berakhir hebat pada servis support daripada pasukan di Internet-Webhosting Saya mula menggunakan perkhidmatan mereka sejak 2009. Mereka membantu menyelesaikan masalah saya. Tambahan pula saya tidak mahir mengenai laman web dan hostings. Teruskan usaha anda sebagai perintis pembekal web hosting dan solusi internet Malaysia. Tahniah semua team yang terlibat. Kekalkan standard tinggi anda!”
- Cheers Daren (Regional Synergy Logistic)
.
.
TESTIMONI 2
===========
Sejak menjadi pelanggan Internet-Webhosting mulai 2004, saya amat berpuas hati dan berbangga dengan prestasi dan khidmat sokongan yang saya terima daripada syarikat ini. Mereka sangat responsive dan cepat bertindak! Walau pun saya mengalami masalah pada pukul 3 hingga 4 pagi, mereka masih membantu menyelesaikan masalah saya dengan penuh komited dan jayanya. Saya mendoakan agar Internet-Webhosting terus maju dan membina nama di persada IT.
- Mohd Hairul Nizal bin Joa (CSST)
.
.
TESTIMONI 3
===========
Saya langgan perkhidmatan dia orang ni sejak 2008 hingga kini. Memang terbaik di pasaran! Server yang terkini dan tiada masalah hendak guna apa jenis script pun. Support mereka memang nombor 1. Sangat mesra dan cepat selesaikan masalah anda!
- Muhammad Fuaad
.
.
nak TESTIMONI LAGI ?
.
KLIK SINI UNTUK RATUSAN TESTIMONI PELANGGAN TERSAYANG >> http://www.internet-webhosting.com/testimonial.php
.
.
.
===========
SPESIFIKASI PAKEJ WEBSITE
===========
.
.
.
1) Full Website Content Management (CMS).
- Memudahkan pengurusan pengubahsuaian kandungan dan menu.
.
.
2) Unique Website Design.
- Design yang unique utk perniagaan anda.
.
.
3) Include with 3 custom banner/slideshow.
- Pakej termasuk merekabentuk banner untuk website anda.
.
.
4) Responsive Design (Complete with mobile view).
- Website boleh diakses menggunakn telefon pintar.
.
.
5) Multiple product images.
- Boleh memuatnaik banyak gambar utk setiap produk.
.
.
6) Boleh menguruskan ejen atau stokis
- Harga boleh ditetapkan berbeza antara pelanggan biasa, ejen atau stokis.
.
.
7) E-commerce/Shopping Cart included.
- Boleh menjual produk atau servis secara online.
.
.
8) Payment gateway integration.
- Pelanggan boleh membayar dengan menggunakan debit/credit card atau perbankan internet.
.
.
9) Photo gallery / Video Gallery.
- Boleh memasukkan banyak gambar serta video berkaitan.
.
.
10) Softcopy manual & 3 hours training will be provided.
- Manual dan latihan akan diberikan utk mengajar cara utk menguruskan website.
.
.
11) Linux Supreme Plan & Domain (Free 12 months).
- Domain dan hosting akan diberikan percuma setahun.
.
.
12) Dan banyak lagi........
.
.
.
"WOW ! MENARIK SPECS NI!"
.
.
Ha...Amacam berminat nak tahu harga ??
.
.
===========
"NAK! NAK SESANGAT.. MCM MANA SY NK TAHU HARGA SHAH?"
===========
.
.
Orites..
.
.
Shah tau anda mmg serius nak.
.
.
HARGANYA ADALAH SEPERTI BERIKUT :
.
.
PAKEJ GMEGA
===========
WEBSITE COMPLETE + MOBILE + E-COMMERCE + PAYMENT GATEWAY => (HARGA : RM5XXX)
.
.
PAKEJ GWEB
===========
WEBSITE COMPLETE + MOBILE => (HARGA : RM3XXX)
.
.
.
TAPI TUNGGU DULU....
.
.
Bersempena dgn ramadhan special ini Shah ingin memberi DISKAUN 50% .
.
.
DISKAUN 50% !!
.
.
What !! 
.
.
Ya ...50% ....ini betul2 diskaun, hanya sehingga quota penuh, iaitu apabila semua quota programmer kami telah penuh.
.
.
SO BOOKING CECEPAT! SEMENTARA QUOTA BELUM PENUH.
.
.
Klik link di bawah utk tahu lebih lanjut skrg! Boleh tanya 24/7, wakil kami bersedia utk menjawab segala pertanyaan anda.
.
.
--> KLIK SINI --> [ http://araffshah.wasap.my ]
--> KLIK SINI --> [ http://araffshah.wasap.my ]
--> KLIK SINI --> [ http://araffshah.wasap.my ]
.
.
OFFER INI HANYA DIBUKA HANYA SEHINGGA QUOTA PENUH, TAPI MUNGKIN TAK LAMA....PERNAH QUOTA DITUTUP HANYA SELEPAS BEBERAPA HARI DIUMUMKAN.
.
.
FAST ACTION, FAST RESULT!
.
.




Ulasan

  1. 🎆THE HACK GEEKS🎆
    Have you ever wondered if it's possible to hack things the way hackers do it in the movies.😵😵

    Yeah its possible!!!😁😁😁
    Hacking can easily be done by planting a computer virus or spyware(depending on what the hacker intend to do) in the targeted device.🙇

    We at THE HACK GEEKS give you the best hacking service there ever is.👌👌
    We understand the Issues of scammers all over the internet and that's why we give you a solid prove of our services.

    We have got the top hackers in hackerone.com that are always ready to hack for you anytime ,anywhere, any device, organisation, federal agencies, university, college you just think of it.
    Do you want:
    *To Hack, Clone or Track a Phone?📲
    *To Sniff, Erase or Change a file in a Company, Organisation or in a Federal agency?📖
    *To retrieve, minne BitCoin?💰
    *To hack an Email or any Social Media account?💞
    *To Transfer funds without been detected?💳
    *To increase your credit score?🔝🔝
    *To Hack Credit/Debit card?💰💳

    All these are what we can do for you.

    We are descrete and won't expose our service to you to anyone.
    Contact:
    thehackgeeks@gmail.com
    We look forward to hacking for you.🙏🙏

    BalasPadam

  2. هل تبحث عن نقل عفش بالرياض رخيص يمكنك الاتصال الان على شركة اعالى الخليج لنقل


    ارخص شركة نقل عفش

    BalasPadam

Catat Komen