PASANG PENAPIS AIR COWAY

TAK NAK DAH BAGI ANAK KAMI MINUM AIR KARAT.
.
Doktor yang sarankan kami supaya pasang penapis air Coway ni kat rumah.
.
"Anak-anak saya yang selalu selsema dan demam dah jarang sakit. Especially yang sulung 3 kali admit hospital sebab demam selsema berbulan-bulan. Sejak pasang Coway, dia minum air Coway ni, dah lama tak demam lagi. Senang kata seingat saya sejak ada penapis air Coway sampai sekarang tak demam lagi. Selsema pun jarang-jarang. Saya pasang penapis air Coway sebab anak perempuan saya admit hari tu doktor cakap ‘throat infection’ mungkin sebab pencemaran air. Dia tak gi tadika lagi, so confirm kena sebab air paip kotor kat rumah. Start tu la cepat-cepat pasang penapis air Coway. Alhamdulillah memang betul-betul banyak sangat perubahan. Anak-anak pun rajin minum air sebab senang nak tekan seronok tengok air tu. Kejap-kejap minum air. So automatically galakkan dorang minum air kosong. Lagipun selamat sebab diaorang tak reti tekan air panas." ~ Pn Jue, Selangor.
.
Serendah RM 4 ringgit je sehari, semua orang mampu bagi yang TERBAIK untuk KESIHATAN ANAK-ANAK dan keluarga.
.
Yang bestnya, bayar RM 4 ringgit sehari saya dapat 4 suhu air dihujung jari. Jimat elekrik, jimat tenaga, jimat masa saya, cepat dan mudah kerja saya urus air minum. Tambah dah dekat nak puasa ni tak perlu kelam kabut masak air.
.
Lagi satu rahsia, saya basuh beras masak nasi akan cepat masak dan lambat basi. Basuh buah2, sayuran dan ikan daging ayam pun lambat basi juga. Tak caya boleh cuba.
.
Lagi BEST, bila pasang Coway saya dapat sekali dengan pakej servis PERCUMA setiap dua bulan, tukar filter, maintenan dan waranti hingga 5 tahun. Best kan?
.
Hantar dan Pasang PERCUMA seluruh Malaysia, takde caj sampingan.
.
Rugi jika ada yang masih,
# nak pikir dulu..
# nak tunggu dulu..
# nak bincang suami/isteri dulu..
# nak survey-survey tengok dulu..
.
Nak pasang Coway jugak macam saya, boleh laju-laju
WASAP/CALL Cik Sue
-> www.wasap.my/+601111796164
-> www.wasap.my/+601111796164
-> www.wasap.my/+601111796164

Ulasan

Catat Ulasan