Ads vailt

Dah tengok jumlah sales wanita ini dalam masa 4 hari? Saya terkejut dengan jumlah sales dan kos iklan beliau!

Puan Aisyah yang bagi testimonial ini kepada kami minggu lepas.

Siapa tak kenal Puan Aisyah, beliau merupakan penjual set pantang untuk golongan ibu yang bersalin.

1. Beliau dah pernah spend berbelas ribu ringgit untuk datang ke kelas-kelas marketing dan FB Ads.

2. Tapi Puan Aisyah masih tak nampak macam mana untuk buat iklan yang boleh bagi banyak sales pada bisnesnya.

3. Lepas beliau pakai ilmu yang ada diajar dalam Ads Vault (Panduan Video Online untuk belajar buat iklan yang betul dan berkesan), sales produk beliau selama 4 hari sangat mengejutkan.

4. Hampir cecah RM1,000 sehari dengan kos iklan tak sampai RM200 pun!

5. Berikut adalah bukti sales harian Puan Aisyah selepas beliau datang ke kelas kami (dan dipaksa untuk siapkan minimum 1 iklan):

27hb Mac - RM1,331.

28hb Mac - RM888.90

29hb Mac - RM730.60

30hb Mac - RM888.90

(Total sales 4 hari: RM3,839.40)

6. Berapa kos iklan FB Ads Puan Aisyah?

7. Secara spesifiknya: RM145.86 dalam masa 4 hari.

=-=-=-=-=
Nak belajar ilmu iklan berkesan dari Ads Vault?
=-=-=-=-=

Ilmu iklan dan marketing yang kami ajar dalam Ads Vault bukan ilmu magik. Malah, bukan ilmu teknikal pelik-pelik pun.

Kami hanya fokus pada asas yang paling penting: Kita nak jual produk kita kat siapa?

Harga Ads Vault ini hanya RM100 saja (Diskaun RM499).

=-=-=-=-=-=
Nak beli dengan harga diskaun? Ada 2 cara.
=-=-=-=-=-=

1 - KLIK DI BAWAH (BELI GUNA WEBSITE):

>> http://writetowealth.my/adsvault

>> http://writetowealth.my/adsvault

>> http://writetowealth.my/adsvault

2 - Atau WHATSAPP kod "AVS" 017 649 1442 sekarang.

Nota: Harga akan naik tak lama lagi. Ini masa untuk anda beli dengan harga diskaun dan akses ke 9 video Ads Vault sekarang.

(Untuk lihat laporan bukti sales beliau, boleh baca komen pertama di bawah sekarang)

Ulasan

  1. La correa de cuero marrón Rolex réplica y replicas relojes Patek Philippe esfera redonda de oro son codiciados por su brillantez y la nobleza. Son una marca tradicional y aportan un toque de distinción. El metal aumenta la resistencia replicas relojes Panerai del reloj. Juntos, estos componentes se combinan armoniosamente lo mejor de sus replicas rolex capacidades. El diseño,

    BalasPadam

Catat Ulasan