SEDUT JANGAN TAK SEDUT

by - Januari 05, 2016

Aku memang minat gila kat blog pencuri movie ini mana dia orang dapat download cerita banyak gila korang boleh terus sedut dari telegram diorang. Bagi siapa yang tak ada telegram amat rugi sebab telegram boleh hantar file besar. boleh install kat pc pulak tu. Korang boleh download telegram korang sekarang kat sini https://telegram.org/

Lepas korang dah download macam biasa la apa lagi korang boleh terus sedut movie dari pencuri movie terus dalam pc tanpa sekatan. Kenapa kena bayar lebih kalau ada yang free lepas tu korang boleh klik https://telegram.me/PencuriMovie
 

 

You May Also Like

9 comments

  1. rajin la plak menyedut ye sekarang.

    BalasPadam
  2. uih tak tau p ulak telegram boleh download and hantar file sebesar2 mcm movie tu. thanks for the info~~ (^_^)

    BalasPadam
  3. Tak boleh masuk la channel kenapa ye admin. Tolong

    BalasPadam