Google street view

by - Oktober 01, 2014


Hebat google bukan sahaja boleh tunjuk jalan paling menarik kini google juga boleh nampak rumah anda. Kalau anda letak alamat rumah anda dalam carian google dan anda bernasib baik rumah anda akan kelihatan dalam carian google. Kalau dulu mungkin susah nak cari tempat sekarang semua senang dengan internet. 




You May Also Like

7 comments

  1. semalam pun sibuk dok main google street view ni...

    BalasPadam
  2. mcm x selamat lah pulak ...

    BalasPadam
  3. tapi rumah kita tak boleh.. dia tak update kawasan baru. haha

    BalasPadam