segmen raya 2014 bubblynotes dengan ingatan tulus ikhlas

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

Comments

  1. singgah dari segmen yg sama n follow sini.hee :)

    http://afitot.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  2. I'm gone to say to my little brother, that he should also go to see this web site on regular basis to obtain updated
    from most up-to-date news update.

    Look at my webpage; unhas decoradas francesinha ()

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mizi....selamat bersegmen yer..;)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama..tq follow CP..

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana sudi join dan support, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  6. salam..ida singgah dr sgmen yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  7. blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
    selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadan & Selamar Bersegmen! Moga terpilih oleh penganjur! :)

    Jemput join GA Ramadan jom: GA Ramadan by Silent Confessions

    ReplyDelete
  9. Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan. :) Selamat bersegmen.

    http://kaktusoren.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  11. Balas kunjungan..Salam Ramadhan dan Salam Nuzul Al-Quran..

    ReplyDelete
  12. datang balas kunjungan.. salam perkenalan. ^_^

    ReplyDelete
  13. Salam kenal dari Ros. done follow.
    Singgah sini dari segmen yang sama..
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  14. Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama :)

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  15. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  16. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  17. Download Jalada Βest Rushing. Proceed relocating charge cards involving tɦe posts,
    wҺile using sevеral free cell placeѕ ɑs needed, adding charge cards tߋwards thee accommodawte heaps until all
    оf the chargfe cards they fit іn the suitable package bunch if уοu wіsh coming fгom Expert tߋo
    be able tο Ϝull. You ѡill proƅably oЬtain 1000s
    of potato chips 100 % free everƴ day.

    Review mʏ web-site ... spider solitaire download (woningbazar.laxmiguru.com)

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

JUVANA THE MOVIE

BANYAK BLOGGER KAWIN TAHUN INI

DIGIGIT BUAYA KETIKA LEPAS HAJAT