JANGAN SALAHKAN UNIFI


Sedih juga bila dapat tahu Piala Dunia yang julung-julung kali tidak dapat di siarkan oleh Hypptv. Mana tidaknya Astro dah ambik alih tugas penyiaran secara rasmi. Walau bagaimanapun siaran tv tetap menjanjikan filem-filem hebat melayu di Hypptv. 

Jangan salahkan Unifi kalau handphone anda lembab dari segi kelajuan internet. Bergantung pada kaji cuaca mungkin memaksa anda menukar telefon lebih baik. Bagi sesiapa yang belum melanggan unifi boleh berbuat demikian ke kaunter berdekatan. Bagi yang nak tengok World Cup boleh langgan astro atau cari stremix online dekat internet terima kasih kesulitan amatlah dikesali..

Ulasan

  1. Masalahnya, bayaran yang mahal tidak berbaloi dengan kelajuan yang dijanjikan. Tidak telus dan hanya menguntungkan pembekal internet. Kalau ada sijil halal dah lama jadi haram..huhu

    BalasPadam
  2. Kat ofis ok je Unifi n Tune Talk Tone Excel... kat rumah je yg k.o... something wrong anywhere le tu... kna cari puncanya nnt.

    Akak, Piala Dunia tu, tak rasa rugi pun kalo tak tengok... tak penting bagi akak. Yg penting, customer wasap (kat Samsung Note 2 jeyg baru beli tu pun) nk beli produk tp wasap lmbt terima dek line tenet problem. Ha... yg tu mmg rs rugi...

    BalasPadam
  3. xsempat nak layan bola sebab sibuk..lgpon rumah xde tv,bila bosan layan anak2 je keje aku laki bini..

    BalasPadam

Catat Ulasan