RANGKING ALEXA 2222


Cantik nombor ini jarang-jarang berlaku kat blog aku. Tak sangka cempedak jadi nangka. Kalau cempedak jadi nangka nangka jadi banyaklah. Rasa macam malas nak promote biar jelah angka 2222 ni maklumlah kena seimbang dengan PR2. Tak tau macam mana nak bodek pakcik google malas nak update blog takde cerita menarik pun. Tengah cari bahan untuk update blog untuk besok. 

Ulasan

  1. Assalammualaikum...mizi,

    cantik nombor tu..

    mselim3

    BalasPadam
  2. wow! okeh la tu... takpe, pelan-pelan kayuh..hihih

    BalasPadam
  3. Sesiapa nak beli upt(rm1/pc) dan opk (rm1.2/pc), boleh beli dengan saya 012-2723104

    BalasPadam

Catat Komen