BUAT DUIT DENGAN GAMBAR


Buat duit dengan tangkap gambar. Mat salleh ini pandai betul buat duit. Hebat betul korang tengok google adsense semua orang pakai sekarang sebab nak jadi kaya raya. Tetapi aku setia dengan nuffnang. Kalau korang ada smartphone ini ada cara mudah nak dapat duit. 

Tujuan dia senang sahaja korang kena upload gambar letak pada website yang di sediakan lepastu setiap orang klik pada gambar korang dapat USD0,50 banyak tu. Tetapi korang kena beli e-book dulu itu yang tak best. Inilah contoh business online yang susah nak percaya. Cuba kalau dia buat macam ini kat facebook sekali kita upload gambar ada orang klik atau like dapat duit mesti parahkan facebook. Mesti ada yang sanggup upload gambar bogel nak kaya cepat haha

Nak maklumat lanjut {KLIK SINI}. Inipun jobdirumah.com yang suruh join jangan harap aku nak join.

Ulasan

  1. banyak sangat,,nanti tak terlayan...

    BalasPadam
  2. hahaha...cik akak pun masih setia dengan nuffnang dengan 8share je nie..hahaha...
    income sikit pun tak apa gak..hihi...

    BalasPadam
  3. kalau google adsense untung juga.. setakat ni masih setia dengan nuffnang.. :D

    BalasPadam
  4. Upload gambar family berpeluang mendapat iPhone 6
    http://ismail87.sharethisstory.net/my-764934-6214

    BalasPadam

Catat Komen