SELAMAT HARI JADI GOOGLE

Semuanya bermula di garaj yang anda masih boleh mencari dengan usaha yang minima - terutamanya jika anda menggunakan Peta Google.

Kurang daripada satu batu di luar AS Route 101, lebuh raya yang menghubungkan San Francisco ke seluruh Lembah Silikon, anda akan datang ke kawasan kejiranan yang tenang tidak jauh dari kampus indah terawat Stanford. Ia adalah di Menlo Park, di rumah satu cerita di Santa Margarita Avenue, bahawa Google pengasas Larry Page dan Sergey Brin disewa garaj dari Susan Wojcicki, yang kini merupakan Naib Presiden Kanan Google, yang merupakan seorang lepasan sekolah perniagaan dan takut hilang pembayaran gadai janji beliau.

Pada tahun 1998 dalam garaj kini terkenal, bangunan syarikat teknologi yang akan mengubah carian, dan seterusnya Internet, selama-lamanya.

Itu adalah 15 tahun yang lalu, dan Google telah menjadi sebuah syarikat multi-bilion dolar yang menjawab semua soalan-soalan kami dan tidak lama lagi walaupun memandu kereta kita(google maps). Syarikat itu kini memiliki rumah, yang tidak lagi tinggal di garaj, tetapi akan sentiasa menjadi peringatan di mana Google bermula.

Dengan ini saya ingin mengucapkan selamat hari jadi google yang ke 15 tahun. Google sekarang merupakan laman web nombor 1 rangking alexa mesin pencarian internet yang paling kaya. Pernah juga aku mimpi best nyer kalau dapat kerja kat google. Sape nak appy kerja kosong kat google [KLIK SINI]



Comments

  1. owh..berfday google ari nie..hihi baru tahu

    ReplyDelete
  2. dulu pelik mcm mana semua benda boleh keluar dlm google..skrg pun still tak faham..haha

    ReplyDelete
  3. students to understand that the relationship between students as blood relationship. For example, even if you and your Michael Kors wallets brother severely beaten, and <a href="http://www.michaelkorssatchelbagoutlets.co

    ReplyDelete
  4. And rayban Mary meant eyeglass frames what burberry she marc jacobs said. gucci shoes It oakley was jordans unthinkable the north face that longchamp HER children prada handbags should beats by dre come north face short instyler in north face outlet any pandora jewelry of swarovski jewelry the advantages air max 2015 other thomas sabo children enjoyed. And ray ban not gucci outlet to burberry outlet be able tommy hilfiger online to ride, and oakley ride well, timberland boots too, in a country hollister online shop like this, gucci might new balance prove

    ReplyDelete
  5. nike free, http://www.nikefreerunning.org/
    air jordan 4, http://www.airjordan4.org/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    michael kors bags, http://www.michaelkorsbags.uk/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakley.in.net/
    louis vuitton, http://www.louisvuitton.in.net/
    barbour coats, http://www.canadagoosecanada.com/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlaurenoutletuk.org.uk/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglass.co.uk/
    beats by dr dre, http://www.beatsbydrdre-headphones.us.com/
    parajumpers coats, http://www.woolrichoutletstore.us.com/
    ghd hair straighteners, http://www.ghdhairstraightenerssale.co.uk/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglass.us.com/
    nike air max uk, http://www.nikeairmaxshoes.org.uk/
    wellensteyn jackets, http://www.barbour.us.com/
    hermes belt, http://www.hermesbelts.us/
    abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
    louis vuitton, http://www.borselouisvuittonoutlet.it/
    coach handbags, http://www.coachhandbagsoutletonline.us.com/
    ralph lauren shirts, http://www.poloralphlaurenshirts.us.com/
    lacoste polo shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
    cheap snapbacks, http://www.cheapsnapbacks.us.com/
    timberland boots, http://www.timberlandboots.name/
    longchamp handbags, http://www.longchamphandbag.us.com/
    longchamp outlet, http://www.longchampoutlet.name/
    lebron james shoes, http://www.lebronjamesshoes.in.net/
    michael kors factory outlet, http://www.discountuggboots.in.net/
    1009maoqiuyun

    ReplyDelete
  6. I found your this post while searching for some related information on blog search...Its a good post..keep posting and update the information.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BANYAK BLOGGER KAWIN TAHUN INI

JUVANA THE MOVIE

ARTIS MALAYSIA VS ARTIS MAT SALLEH