segmen 1st mama

Segmen, Segmen 1st Mama, 1st mama
Click Banner To Join This Segment
Syaratnya agak mudah. 
 
 
  •     Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda.
  •     Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
  •     Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
  •     Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
  •     Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
  •     Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
  •     Tinggalkan URL blog anda diruang komen.


Segmen tutup pada 30hb September 2013. Mencari 15 pemenang bertuah. Pemilihan berdasarkan random.

Ulasan

  1. ..slmt bersegmen..join jgk :)

    BalasPadam
  2. singgah dan blogwalking sini...selamat bersegmen...Good Luck

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen mizi
    kalau free, jemput LIKE post ni:

    LIKE SINI

    TQ :)

    BalasPadam
  4. Terima kasih dear join segmen mama...

    BalasPadam
  5. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    BalasPadam
  6. Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
    Done follow kat sini..
    Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  7. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam

Catat Komen