PENGALAMAN JATUH MOTOR


Cerita bermula begini, sebagai mat rempit sejati waktu tu hujan bapak punya lebat. Gua tak rasa la pulak gua bawa motor laju. Sebab rasa tak laju mana pun tapi ialah benda dah jadi nak buat macam mana. Korang jangan gelakkan aku pulak. Tau jelahkan hujan jalan basah banyak air ada la kereta depan aku boleh brek mengejut pulak. Gua nak brek tak sempat tergolek lah gua macam nangka busuh sedih beb. Bangun cek tangan cek jari cukup tak 10 Alhamdullillah cukup luka sikit2 tu ada la. Buat muka tak bersalah angkat motor buat tak tau je. Dia punya sengat jangan cakap la terasa beb time mandi paling best berdenyut sampai ke otak. Budak perempuan rugi la sebab tak rasa jatuh motor macam budak lelaki best wo. Mujurlah aku masih selamat kalau ada kereta langgar dari belakang dah arwah dah aku nasib kereta belakang aku sempat brek. ^^

3,778 people like this. Be the first of your friends.

Ulasan

  1. Adeh..
    X dpt imagine sakit tu.

    BalasPadam
  2. mizi..yumida terasa kengiluannya
    eeee..moga mizi cepat sembuh

    BalasPadam
  3. Aduh..takut tengok...teringat pengalaman jatuh basikal kecik-kecik dulu..teruk jugak..huu

    BalasPadam
  4. takut tengok luka tu..pernah jatuh motor masa mula2 belajar bawa motor.sampai sekarang serik dah taknak belajar bawa motor..hehe

    BalasPadam
  5. Sape kate budak perempuan tak merasa pengalaman jatuh motor.. Sis pun pernah berpengalaman jatuh motor.. Tersagat kat jalan, hilang kulit kat tangan.. Nasib tak patah tangan.. Huhu.. Tp org kata, lagi tak jatuh takkan terer bawak motor sampai bila2.. Kohkohkoh! ^^,
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  6. syukur nasib baik..takut tngok..semoga cepat2 smbuh..=D

    BalasPadam
  7. kamu jatuh motor pun hendak update beloog

    BalasPadam
  8. huishhh!!!bengkak semacam jer tuh!!!ngeri siot!!!

    BalasPadam
  9. normal la lelaki. tak jatuh motor..tak rock la. haha

    BalasPadam
  10. syukur semua selamat...benda dah nak jadi kan mizi..

    BalasPadam

Catat Komen