HARI INI SAYA KENA GIGIT NYAMUK



Perlu ke korang update status kena gigit nyamuk kat facebook haha lawak la korang ini. Tak kan la kena gigit nyamuk pun nak bagi tau semua orang. Ke dah tak ada berita yang menarik nak cerita maklumlah dalam era melinium ke arah wawasan 2020 fasa pembangunan ini tak mustahil artis kena gigit nyamuk pun nak masuk surat khabar.

Jom layan video kat bawah Nabila Huda artis kontrovasi kena gigit nyamuk sian Nabila Huda anak Amy Search penyanyi rock lagenda tanah air dengan lagu popular ayahdenya aku dah bosan aku dan bosan. Seronok juga baca komen kat youtube biar perangai buruk jangan muka buruk haha




Ulasan

  1. hahhaha...kena gigit nyamuk je pn

    BalasPadam

Catat Komen