Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2013

2 ASET ASTRO

Imej
Nealofa dengan Rozita Che wan adalah nama tidak asing lagi di bibir. Mana tidaknya mereka ini popular sekarang. Nealofa sekarang meletop dengan sagmen bersama Nabil. Yang Roizta Che Wan pulak macam-macam program dengan Astro Kiah Spy la Primadona la gua layan juga cerita itu bila wanita berbicara siap dalam HD lagi.

Tetapi sedih sikit la bila kata Rozita Che Wan nak kawin melepas la aku haha. Untung la Henry Middleten(Zain Saidin) Oh My English dah jadi oh my melepaslah. Takpe sasaran ke dua Nealofa harap-harap Nealofa terima aku seadanya haha.

Jom layan Parody Shae meletop beb lagu ini khas ditujukan untuk Nealofa:-


PELIK MANUSIA SUSUKAN LEMBU

Imej
Selalu manusia yang isap susu lembu tetapi ini terbalik lembu yang isap susu manusia haha. Perkara ini berlaku kat India. Tengok gambar kat bawah ini kesian anak dia mak sibuk main game anak nak nenen pun susah haha jangan marah sekadar hiburan.






TERDESAK BETUL

Imej
Rakyat minta pembubaran parlimen tetapi lain pulak jadinya. Kini video seks Nurul Izzah pulak dikeluarkan bukan itu sahaja malah Khalid Ibrahim, Azmin Ali dan beberapa orang kuat PKR juga akan dikeluarkan menjelang PRU13.

Tak cukup dengan pendedahan gambar mirip Anwar Ibrahim dengan lelaki gay (DI SINI). Kalau sebelumnya ini dakwaan terhadapnya bapanya, kini timbulnya pula gosip politik yang mengatakan akan keluar versi terbaru miliknya yang merupakan anak kepada Anwar Ibrahim video seks iaitu video seks Nurul Izzah. Tidak cukup dengan itu….

Selain video seks Nurul Izzah (ahli parlimen Lembah Pantai), dikatakan video seks Khalid Ibrahim, video seks Azmin Ali juga akan sedang dipersiapkan dan bakal digunakan dan dibongkarkan menjelang Pilihanraya Umum ke 13 kelak.

Yang paling menyedihkan Nik Aziz juga tidak terlepas daripada niat jahat. Kesian, Kami pun tertanya-tanya apa bukti mengaitkan pembikinan video seks terbaru termasuklah video seks Nurul Izzah ini, dengan UMNO? Apakah buktin…

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Imej

BUAT PEMBEDAHAN PANJANGKAN KAKI

Imej
Manusia sekarang perangai pelik-pelik. Ini lagi satu perempuan konon perasan nak lawa sangat ada ke patut buat pembedahan panjangkan kaki. Kos pembedahan anggaran lebih kurang RM30,000. Kononnya dengan kaki yang panjang nampak lebih seksi la katakan.  Tetapi perempuan ini warga Jepun harap kat Malaysia janganlah ikut perangai dia ye.





ANWAR SAMAN PAPAGOMO

Imej
Papa Gomo atau nama sebenarnya Wan Muhammad Azri Wan Deris dikatakan dipukul oleh samseng selepas wajahnya disiarkan oleh media arus perdana dan laman-laman sosial hari ini.

Ekoran kejadian itu, Wan Muhammad Azri yang disaman oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana menyiarkan gambar seorang lelaki yang dikaitkan dengan Ketua Pembangkang itu dengan lelaki lain di dalam blognya semalam, terpaksa menerima rawatan di Hospital Kuala Lumpur (HKL).

Menurut blog TokGuru86, mangsa telah dipukul oleh dua lelaki yang menaiki motosikal berkuasa besar di sekitar Segambut, di sini.

Blog tersebut turut memaparkan beberapa keping gambar individu yang membelakangi kamera dengan kepala berdarah yang didakwa sebagai Wan Muhammad Azri.

"Beliau sekarang mendapat rawatan di Hospital Kuala Lumpur," kata tokguru86.blogspot.com.

Bagaimanapun, Wan Muhammad Azri gagal dihubungi untuk mendapatkan pengesahan. - UTUSAN

Siapa Papa gomo ini sebenarnya ye pelik sebab orang kata arkikel lucah yang disiarkan di blogn…

NAJWA LATIF DAPAT 4A

Imej
Tahniah la kat Najwa Latif dapat 4A hebat la . Percubaan dapat 5A target 6A dapat 4A. Di samping lulus dalam mata pelajaran Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu, Matematik dan Agama Islam. Najwa Latif berhasrat untuk menyambung pelajarannya di dalam jurusan Bahasa Inggeris namun masih belum memilih mana-mana kolej atau universiti.
Najwa Latif juga masih nak teruskan bidang nyanyian. Maklumlah lagu kosong tak dapat masuk muzik-muzik lagu cinta muka buku je lepas. Apapun tahniah la hehe kbye

DAUN HIDUP

Imej
Tahukah anda anggaran jumlah keseluruhan spesies serangga termasuk yang belum dikenali oleh sains sekitar dari dua hingga tiga puluh juta, dengan kebanyakan pakar cenderung kepada jumlah pertengahan antara dua jumlah melampau ini. Walaupun telah diketahui hampir satu juta spesies serangga, masih banyak lagi serangga yang belum diketahui dan direkodkan kehadirannya. Tidak dapat dinafikan banyak serangga yang akan pupus, sebelum dapat direkodkan kewujudannya, akibat aktiviti pembangunan hutan yang dilakukan. -sumber wikipedia
Kebayakan serangga suka tinggal di rumah macam manusia dan serangga suka pada lampu. Tertarik bila tengok daun ada kaki. Rupanya ia serangga. Siap ada macam-macam warna. Macam manusia juga ada melayu cina dengan india tetapi tak tahulah mereka hidup berpuak juga ke hehe.


BUDAK INI PANDAI BUAT LAWAK

Imej
Siapalah Yati inikan terkejut aku baca status facebook dia. Boleh pulak dia kata Tun Mahathir ada ciri2 nabi celah mana ciri2 nabi itu yang pelik. Ini yang buat Anwar dengan Nik Aziz tak senang duduk ialah hebat Mahathir ini rupanya haha aku tak boleh tahan gelak.



BOLA KAMPUNG 3D

Imej
Jom ramai-rami kita pecah panggung tengok bola kampung 3d beb. Kita kena support filem Malaysia kita. Ingat orang Malaysia tak pandai buat filem 3d ke. Tahniah bola kampung sebab buat animasi 3d yang cantik. Harap cerita juga menarik. Jangan lupa kunjungi laman web rasmi bola kampung www.bolakampungmovie.com
Sinopsis Amanda merupakan seorang puteri yang berasal dari dunia maya sebuah permainan bernama ‘Kingdom Hill’. Baginda telah dihantar ke Kampung Gong Lechar untuk mencari Perwira Suria, iaitu penyelamat yang boleh menamatkan krisis yang sedang melanda kerajaannya. Dan akhirnya Amanda berjumpa wira bola kampung. Iwan, Sabok dan Azizul kemudian memasuki dunia maya Kingdom Hill dengan tujuan untuk menyelamatkan Puteri Amanda sekaligus menghancurkan niat jahat Lord Vilas untuk menakluki kerajaan Kingdom Hills. Nak tau berjaya atau tidak kena saksikan 21 Mac ini.




SELAMAT PAGI CIKGU

Imej
Murid : Selamat pagi, cikgu.
Cikgu : (Menengking) Mengapa selamat pagi sahaja?
Petang dan malam awak doakan saya tak selamat?
Murid : Selamat pagi, petang dan malam cikgu!
Cikgu : Panjang sangat! Tak pernah dibuat oleh orang! Kata selamat sejahtera! Senang dan penuh bermakna.Lagipun ucapan ini meliputi semua masa dan keadaan.
Murid : Selamat sejahtera cikgu!
Cikgu : Sama-sama, duduk! Dengar sini baik-baik. Hari ini cikgu nak uji kamu semua tentang perkataan berlawan. Bila cikgu sebutkan perkataannya, kamu semua mesti menjawab dengan cepat, lawan bagi perkataan-perkataan itu, faham?
Murid : Faham, cikgu!
Cikgu : Saya tak mahu ada apa-apa gangguan.
Murid : (senyap)
Cikgu : Pandai!
Murid : Bodoh!
Cikgu : Tinggi!
Murid : Rendah!
Cikgu : Jauh!
Murid : Dekat!
Cikgu : Keadilan!
Murid : UMNO!
Cikgu : Salah!
Murid : Betul!
Cikgu : Bodoh!
Murid : Pandai!

TANDAS PECAH, PUNGGUNG KOYAK

Imej
Kisah Benar!! Lokasi di Giant Kolombong hari sabtu lalu,sumber dari rakan kerja. Seorang perempuan yang menggunakan tandas telah mengalami kecederaan teruk selepas menggunakan tandas. Perkara tersebut berlaku akibat daripada menggunakan mangkuk tandas dengan cara yang salah iaitu berdiri mencangkung diatasnya.Mangkuk tandas tersebut tidak dapat menampung beban berat daripada wanita tersebut lalu pecah dan mengoyakkan pungung wanita itu. Mungkin gemuk la itu.

Aku nasihatkan supaya korang jangan sesekali cangkung atas tandas lepas cangkung tinggalkan tapak kasut kesian kat orang selepas itu nak guna tandas terutama sekali perempuan dah jadi macam ini baru menyesal tak guna.

POLIS KANTOI

Imej
Polis memang pandai ambik rasuah. Tengok macam mana punya kerja kepada abang polis tolong buat kerja itu ikhlas jangan ambik rasuah biarlah menteri ambik rasuah takpe. Rasuah itu musuh negara hehe

SEMPOI BUDAK SABAH INI

Imej
Surat Seorang Pelajar Tawau Kepada Seorang Guru Kerana Tak Hadir Ke Sekolah.
Walaupun pencerobohan Sulu hanya berlaku di beberapa daerah tetapi daerah lain di Sabah juga kena berhati-hati.
Seorang pelajar di salah sebuah sekolah di Tawau juga tidak hadir ke sekolah kerana
takut dan dia telah menghantar sepucuk surat kepada gurunya. Mari baca apa sebabnya. Kretif budak ini alasan malas nak sekolah la ini.

BLOG YANG POYO

Imej
1. Nak masuk pastu kena tunggu iklan
2. Dah la iklan banyak tetiba kuar pop-up iklan lagi
3. Tengah layan text pastu paksa lak suruh share kat facebook dia.
4. Cerita best tapi kedekut nak right click copy paste x bagi kedekut ilmu tul.
5. Pastu letak link anda boleh downlod klik sini pastu kuar churp churp iklan.
6. Cerita dah la panjang giler macam karangan spm 150 patah perkataan.
7. Buat tajuk xde kena mengena ngan text lansung.
8. Buat blog cerita lucah maklumlah nak popularkan blog agak2 la hehe
9. Cerita text jiwang tul boleh tangkap cintan.
10. Yang ni paling best kat blog, bila buka je pasang lagu jiwang nak baca pun tak boleh fokus.




TOLONG JAGA TULISAN ANDA

Imej
Tolong jaga tulisan anda mungkin anda tidak berniat nak kutuk polis atau tentera tetapi fikirlah ada sebab kenapa polis atau tentera buat macam itu. Jangan sesekali memperlekehkan kerja tentera atau polis tentang isu Lahad Datu.
Kalau nak komen kat facebook cuba berikan doa pada meraka untuk berjuang bukan memperlekehkan semangat mereka. Mereka berjuang untuk negara terpaksa tinggal anak bini untuk negara kalau kau tak tau apa-apa tak payah cakap baik diam je. Tetiba emosi lak hehe.

PERGINYA SEORANG HERO

Imej
PDRM mendadahkan mangsa terkorban yang menjadi serangan hendap di Samporna Lahad Datu Sabah

Penghormatan terakhir anggota polis di hantar pulang untuk disemadikan di kampung halaman masing-masing

Suasana menjadi lengang rakyat takut untuk keluar rumah. Kebanyakkan perniagaan ditutup awal. Negara telah di istiharkan darurat.

Letupan bom kedengaran di sana sini.Beberapa ketentaraan mula bersiap sedia. Wartawan tidak di benarkan masuk bagi membuat sebarang liputan kejadian

Tentera mula bersiap sedia seawal 7 pagi untuk menjalan operasi menyelamatkan negara yang tercinta.

SALAM TAKZIAH UNTUK PEJUANG LAHAD DATU

Imej
Darah satria, darah satria setiap yang mengalir darah yang tumpah ke bumi adalah darah pahlawan pejuang Malaysia yang ke Lahad Datu Sabah. Marilah kita sama-sama mendoakan semoga pejuang tanah aur kita berjaya jangan kerana warna kulit fahaman politik kita berbeza kita bergaduh tetapi kita berjuang atas satu nama Malaysua yang tercinta.
Saya turut berasa sedih diatas terkorbannya 2 anggota Vat 69 Polis diLahad Duta . Semoga Allah mencucuri rahamat diatas rohnya. Alfatihah !
— Mohd Najib Tun Razak (@NajibRazak) March 1, 2013
Negara kehilangan 2wira VAT69 @pdrmsia dalam pertempuran di Lahad Datu. Semoga roh kedua2 pejuang ini dirahmati Allah. Takziah. Al-fatihah.
— Hishammuddin Hussein (@HishammuddinH2O) March 1, 2013
Saya mengucapkan takziah kpd kluarga anggota yg terkorban di Lahad Datu. Semoga Allah mencucuri rahmat keatas roh mereka. Al Fatihah.
— Muhyiddin Yassin (@MuhyiddinYassin) March 1, 2013
Innalillahi..Insp Zulkifli Mamat;Sjn Sabaruddin maut dlm pertempuran dgn Askar Sultan …

BOLEH KE LETAK BLOG DALAM BLOG

Imej
Aku mula macam susah nak percaya tetapi rupanya boleh. Tak sangka rupanya kita boleh letak blog dalam blog. haha tetapi nampak serabut. Macam contoh selalu kita buat backlink kalau nak pergi blog orang tu kita kena klik rupanya letak blog dia dalam blog kita pun boleh. 
Kat atas ini aku cuba hack astro awani punya page letak kat blog aku. Nampak macam smart ada sesiapa yang boleh ajar aku tak. Tetapi nak layan video astro awani macam tak lepas.