BEST KE SEHANGAT ASMARA



Sekarang ini banyak betul cerita novel pastu jadi movie atau drama contoh macam ombak rindu, adam dan hawa lagenda budak setan tak sangka orang Malasyia ini minat cerita novel. Jiwang kot orang Malasyia ini kalau kat omputih cerita harry potter, lord of the ring cerita amiginasi.

Gaji penulis novel lebih tinggi dari gaji penggali kubur eh apa aku merepek ini.Nampak nyer aku pun nak cari job tulis novel gak la pasni mana tau orang nak filemkan cerita aku pulak. sehangat bau asmara ok kot tajuk filem balak dia penggali kubur awek dia penjual nasi lemak pastu kena tangkap basah kat kubur dan dipaksa kawin pastu awek dia dihalang oleh xbf dia kerja bawa kapal terbang(pilot) peh tak nak ngalah haha. Nak tau kesudahan kena tunggu aku tulis novel dulu.

Bagi tak menghampakan harapan korang layan sendiri episod satu ini terpulanglah best ke tak. Episod satu je yang lain cari sendiri kat youtube atau beli mustika HD :-


Ulasan

  1. And additionally in addition, individuals can come with competitive prices likewise! The things better could quite possibly just about anyone experience requested? All the replica dior satisfy all of the really needs of individuals right from varied corners about lifespan, can be very relaxing kids, workers, men in business or possibly homemakers. Utilize one in every of replica handbags uk check out page workplace and additionally you do not have to take really difficult to make sure you terrific any ceo. Soon, you'll certainly be presented with all of the louis vuitton replica uk has additionally your pathway just for financial success would be flat. You should realize financial success in every one replica dior about lifespan. All of these devices gets an integral part of you to not likely get beyond individuals. Ever since all of these fake dior really are cost effective, you can get a large number of lacking combusting a fabulous damaged spot into your money.

    BalasPadam

Catat Ulasan