Bloggers UMNO VS BN

Apa komen korang Lagu Tema - Janji Ditepati (Hari Merdeka ke-55) sama macam lagu Tuhanku Maha Besar (jesus). Paip dah karat jom tukar haha. Macam-macam politik sekarang. siapa tak kenal papagomo dengan milo suam blogger terbaik politik malaysia.



Gambar di atas adalah teknik menipu super impose baju memang ada di jual tetapi sengaja letak logo pas untuk mengaburi mata pembaca kononnya PAS adalah parti ajaran sesat. Pandai korang buat design baju cantik sangat. Aku tak sokong mana-mana tetapi aku layan je blog korang takut nanti jadi Imam Mahadi baik aku diam je. 


Ulasan