XDE DUIT NAK BELI UBAT

by - Januari 13, 2022


Bukan aku nak cakap cara budak ini betul. Kesian belum mati dah kena mandi mayat. Aku faham perasaan dia memang susah kot nak cari duit. Nak minta duit KWSP RM10k one off pun susah.

Niat tak menghalalkan cara. Kalau dah minta ngan sedara, ajk masjid dan orang kampung memang susah apatah lagi nak minta dengan menteri. Cuba try buat live kat tiktok atau ig. Minta simpati kat follower mana tau. Aku pun pernah buat tapi x pernah dapat. Semoga brother ini terus tabah mengharugi hidup yang fana ini. 

 

You May Also Like

0 comments