BUKAN SENANG NAK JADI YOUTUBER

by - September 13, 2021


Nak jadi youtuber sampai meragut nyawa. Nak cari kontent yang menarik untuk tatapan manusia. Ini bukanlah satu tugas yang mudah sampai meragut nyawa. Aku juga teringin nak jadi youtuber. Walaupun ada sedikit usaha dan amanah tak salah jika mencuba. Di sebabkan kekangan masa hanya mampu buat review produk sahaja setakat ini. Terima kasih pada mereka yang sudi subscribe 😉😉




 

You May Also Like

4 comments

  1. Tapi sungguhlah, cx memang takut tenggok youtuber sekarang. Kegigigan diorang tu kdg² diluar jangkaan. Membahayakan diri pon sanggup. Tu haritu dok tengok ada sanggup makan tanah gara² dpt request. Merepek pon ya gak.

    BalasPadam
  2. Betul, bukan senang nak jadi youtuber, banyak masa and effort to produce a video.

    BalasPadam
  3. Apa juga perlu sabar kan..Saya follow..klik blog saya ya

    BalasPadam