Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2019

Marvel akan buat Tranos the return

Imej
Sebab Smalam dah tengok Avengers meh nak jd spoiler jap...

Kisah Sebenar Evengers

END GAME DAN SAMBUNGANYA 'RETURN OF THANOS.

Semalam lepas keja admin tuan penasihat melilau cari tiket kat Online untuk layan bersama family p tengok citer yang tengah melotop Evengers - End Game.

Kebanyakan tiket Sold Out dan kalau ada pun barisan kerusi paling depan yang membolehkan tengkok patah kerana nak menghabiskan 3 jam menonton.

Dengan kepakarannya akhir sekali dapat gak informer carikan tiket untuk admin tuan penasihat & family.

Ramai yang dok kata...abis daa citer Evengers  ni...Hero mati....Marvel Studio nak buat citer lain plaak....Spoiler...!!!

Sebenarnya ramai yang tak tahu, walaupun terdapat jutaan peminat tegar citer Evengers atau Adiwira ni hinggakan mereka sanggup membeli dan memakai Topeng dan Pakaian Adiwira walaupun hanya untuk menjual Nasi Lemak....(idea bagus)

Cerita sebenarnya begini....

Cerita

INI BUKAN SPOILER !!.

Thanos ada memiliki 6 batu hebat yang memberikannya kua…

CARA TOP UP NJOI

Imej
Njoi adalah salah satu perkhidmatan astro yang hanya bayar sekali seumur hidup. Kalau di rumah anda ada piring astro yang dah tutup atau tak bayar hanya bayar rm321.00 untuk pasang. Jika di rumah tiada piring boleh bayar rm405.00 untuk daftar. Nak beli whatsapp saya 0196971518-Mizi sekarang.
Nak beli top up atau tambah siaran hanya pergi ke link https://www.njoi.com.my/top-up dan masukkan smartcard anda mudah bukan. Boleh bayar guna siistem perbankan cimb click, maybanku2 dan bayar lagi. Kemudian terus ke channel 200 untuk pilih channel anda. Tak payah keluar pergi 7 eleven untuk beli top up njoi lambat.
Dah ada njoi kat rumah pergilah play store daftar njoi now boleh tengok njoi secara online. Njoi now percuma untuk mereka pelanggan njoi boleh ke link https://njoinow.astro.com.my/ benda free. Njoi tak payah risau bayaran bulanan sebab hanya bayar sekali sahaja seumur hidup jimat bukan.


Mudah Marah Dengan Perkara Kecil? Anda Penghidap Misophonia

Imej
Adakah anda seorang yang mudah marah dengan perkara-perkara kecil? Setiap perkara seakan serba tak kena pada anda. Jika betul sebenarnya anda menghidap misophonia.

Misophonia adalah keadaan bila mana anda secara tiba-tiba mudah merasa marah dengan perkara kecil seperti bunyi orang makan atau bunyi bernafas yang kuat.

Berbeza dengan phonophobia, iaitu rasa takut pada bunyi-bunyian, misophonia adalah keadaan dimana seseorang itu sensitif pada bunyi yang halus dan tidak kuat. Seterusnya ia boleh mengakibatkan tekanan pada perasaan sekiranya tidak dikawal.


Kerja main-main

Imej
Payah betul nak layan staff macam ini. Asyik minta cuti je macam-macam alasan bagi. Pening kepala bos nak fikir layan staff.




Selamat pengantin baru fasha sandar

Imej
Sama cantik sama padan semoga bahgia ke anak cucu. Bangun tidur terkejut sebab ada orang kat sebelah. Yang bagus siap cuci periuk lepas kenduri.