Kek frozen macam haram

Berhampiran rumah ada kedai kek/cake dan aku order cake . Org kat kedai tu kata mereka boleh buat pelbagai design cake . Aku beri contoh gambar yang aku ingin utk cake tersebut.

Org kedai kata siap 2jam . Mereka minta deposit tapi aku bayar penuh.

Sekali bila aku ambil dari kedai & bawa balik rumah. Tiba dirumah aku buka kotak cake dan lama juga aku perhatikan cake tu.

Apa yang tak kena ni ????

Kredit - deom alias

Ulasan

  1. terang-terang fitnah ni sebab gambar yang huduh tu gambar en.gugel

    BalasPadam
  2. sadis betul sape yang order kek ni

    BalasPadam

Catat Ulasan